Sis Perdesi Ardında Trajedi: Kuzey Marmara'da Korkunç Kaza... BoluNet
222

Kuzey Marmara Otoyolu'nda Trajik Zincirleme Kaza: 10 Can Kaybı, 59 Yaralı

 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkiinde feci bir zincirleme kaza yaşandı. Yoğun sisin etkisiyle gerçekleşen kazada 7 araç, aralarında 3 otobüs ve bir tırın da olduğu bir felakete yol açtı. Olayda 10 vatandaş hayatını kaybetti, 59 kişi yaralandı. Otoyolun İstanbul yönü, kazanın ardından ulaşıma kapandı ve trafik akışı Anadolu Otoyolu'na yönlendirildi.

 

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, kazada yaralananların 10 farklı hastanede tedavi altına alındığını belirtti. Olay yerindeki incelemeler devam ederken, kazanın bir otomobilin tıra arkadan çarpması ile başladığı tahmin ediliyor. Daha sonra diğer araçların birbirine çarpması sonucu büyüyen zincirleme kaza, yoldan çıkan yayalara da zarar verdi.

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 8'i ağır olmak üzere 59 kişinin yaralandığını ve 30 ambulansla hastanelere nakledildiğini açıkladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, kazanın ardından ekiplerin hızla müdahalede bulunduğunu ve gerekli önlemlerin alındığını bildirdi. Kaza nedeniyle, İstanbul Havalimanı Metrosu'nun Sürücüsüz Yerli Metro Seti Teslim Töreni ertelendi.

 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi ve yol açma çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Yoğun sis nedeniyle oluşan bu trajik kazanın etkileri ve sonrasında alınan tedbirler, toplumda büyük üzüntü ve endişe yarattı​​​​​​​​​​.

Bu haberler BoluNet tarafından hazırlanmıştır.
Daha fazla bilgi ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği