Sert Sözler
222

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na tepki göstererek Sn Rıfat Hisarcıklıoğlu siyaset baronluğuna soyunmuş. Her partiye birkaç asker milletvekili yerleştirme peşinde. Kimsenin emeği ile oynama hakkın yok, sen ticaretine bak'' dedi.

Türkiye'de siyaset gündemi uzun süre cumhurbaşkanı adaylığı tartışmalarıyla meşgul olmuştu. Özellikle Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu'nun isminin açıklanmasıyla bu tartışmalar büyük ölçüde azalırken şimdi de milletvekili adaylığı konusu gündemde. Milletvekili aday adaylığı sürecinin başladığı CHP'de adaylık konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştükten sonra Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adayı oldu. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu tarafından, Ateş ve bazı oda başkanlarına referans olduğu iddia edildi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na sosyal medyadan tepki göserdi.

“SEN TİCARETİNE BAK”

Özcan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Sn Rıfat Hisarcıklıoğlu siyaset baronluğuna soyunmuş. Her partiye birkaç asker milletvekili yerleştirme peşinde. Kimsenin emeği ile oynama hakkın yok, sen ticaretine bak” dedi.

Kaynak: Bolu Meydan

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 6 6 0 18
2 FB  Fenerbahçe 6 4 1 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği