Selami Konyalıoğlu'na, Yetkin'den Destek Geldi...
222

Deva partisi Bolu il Başkanı Nadir Gürkan Yetkin, Ak Parti Bolu Milletvekili Aday Adayı Selami Konyalıoğlu'nun "Bolu hakettiği yere ulaşmalı!" sözüne sosyal medyadan destek verdi.

Yetkin, yaptığı paylaşımda;

"“Boluhakettiği yere ulaşmalı!” Bu sözlere katılmamak mümkün değil.

2002den bu yana iktidar partisine mensup her dönem milletvekillerimiz oldu. 21 sene boyunca Bolu hakettiği yere ulaşamadığını, bir çok konuda eksikliklerin olduğunu ,bu eksikliklerin Bolu için hayalleri ve projeleri olmayan milletvekillerini seçmemizden kaynaklandığını bu sebeple milletvekili olmak için aday adayı olan yola çıkan Sayın Selami Konyalıoğlu ‘nun bu ifadelerine kesinlikle katılıyorum.

21 yılın Bolu açısından özetlenmesi . 2002 den bu yana iktidar partisinin milletvekillerinin Bolumuzun hakettiği yere getirmemesine en neteleştiri bu olsa gerek! Bunu muhalif partilerden aday adayı olan bir kişi söylese Ak Partiye gönül vermiş tüm hemşerilerimiz kıyameti koparırlardı. Ancak bu gerçeği net bir biçimde ifade eden Ak Parti Milletvekili aday adayı olunca sessizlik hakim. Ben Sayın DR. Selami Konyalıoğlu ‘nun cesaretle ifade ettiği bu görüşlerine katılıyorum.

İnşallah seçilecek milletvekillerimiz ve oy verecek olan tüm hemşerilerimiz bu tespit doğrultusunda hareket ederler ve özellikle 2002 den bu zamana kadar milletvekili olarak görev yapan sayın vekillerimiz de bu eleştirileri dikkate alıp Bolu için ne yaptıklarını ve neden Bolumuzu Hakettiği yere taşıyamadıklarını düşünürler!" dedi.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 6 6 0 18
2 FB  Fenerbahçe 6 4 1 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği