Sektörel Başarıya Ortak İmza: Bolu TSO'dan Üyelerine Müjde... BoluNet
222

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Üyelerine Özel,
Ünsal Servis ile İndirim Protokolü

 

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, AutoNetwork Car Services Garantili Oto Bakım Servisi olarak hizmet veren Ünsal Servis Otomotiv ile özel bir indirim protokolü imzaladı. Bolu'nun ticaret hayatında yeni bir dönemin başlangıcını simgeleyen bu protokol, bölgenin ticari araç filosunun bakım ve onarım hizmetlerini avantajlı fiyatlarla almasını sağlayacak. Oda üyeleri, 2010 model yılı ve üzeri her marka binek ve hafif ticari araçlar için %20 indirimden yararlanabilecek. Bu protokol, bölgedeki ticari faaliyetlerin daha etkin ve verimli yürütülmesine olanak tanıyacak bir adım olarak görülüyor​​.

 

İmza törenine, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halit Ergül, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ünsal Servis Otomotiv firma yetkilisi Murat Ünsal katılım gösterdi. Başkan Alemdar, yapılan protokolün üyeler için büyük önem taşıdığını ve bölgede otomotiv sektöründe hizmet veren Ünsal Servis'in bu alanda gösterdiği başarının takdire şayan olduğunu vurguladı. İşbirliğinin, oda üyelerinin memnuniyetini ve sektörel başarılarını artıracağına inancını dile getirdi​​.

 

İbrahim Atalay

BoluNet, bu tür protokollerin ve işbirliklerinin Bolu ticaret hayatına katkıları konusunda okuyucularını bilgilendirmeye devam edecektir.

Her zaman, her yerde, BoluNet.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği