Şehit Enes Budak’a Veda: Manisa’da Siyasi Tansiyon Yükseldi... BoluNet
222
GPT
BoluNet

 

Manisa'da Şehit Cenazesinde Yaşanan Saygısızlık: CHP Lideri Özgür Özel’e Tepki

 

Manisa'daki Şehit Cenazesinde Siyasilere Saygısızlık: Özgür Özel'e Protesto

 

Manisa’da, Irak'ın kuzeyinde PKK’lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Enes Budak’ın cenazesinde, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yönelik saygısız bir tepki yaşandı. Cenazeye katılan Özel, "Özgür dışarı" sloganları atan bir grup tarafından protesto edildi.

 

22 yaşında vatanı için canını feda eden Şehit Enes Budak'ın cenaze töreni, Manisa'da ulusal bir yas ve saygı havasında gerçekleşti. Bu sırada, CHP Lideri Özgür Özel'in törene katılımı, cenaze töreninin huzurunu bozan bir grup tarafından hoş karşılanmadı. Grup, Özel'e yönelik "Özgür dışarı" sloganlarıyla tepki göstererek, törenin saygın atmosferine gölge düşürdü.

 

Cenazeye katılan bir vatandaş, "Siyasi farklılıklarımız ne olursa olsun, şehitlerimizin cenazesinde birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Bu tür saygısızlıklar, acımızı ve yasımızı katlamaktan başka bir işe yaramaz," dedi. Öte yandan, Özgür Özel'in cenazeye katılımı, şehit ailesine ve Türk milletinin şehitlerine duyduğu saygının bir göstergesi olarak değerlendirildi.

 

Bu olay, ulusal yas ve saygı gerektiren durumlarda siyasi görüş ayrılıklarının bir kenara bırakılması gerektiğinin altını çizerken, şehitlerimize olan saygı ve hürmetin her şeyin üzerinde tutulması gerektiğini vurgulamaktadır.

 

Bu haber BoluNet tarafından hazırlanmıştır.
Daha fazla bilgi ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği