Seçim Öncesi Bolu'da İhale Skandalı: Belediyenin Bank İşi Dışarıdan... BoluNet
222

Bolu Belediyesi Bank Skandalı: Gerçekler İhale Belgeleriyle Ortaya Çıktı

 

Bolu - Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın halka ve medyaya yansıttığı, belediyenin kendi imkanlarıyla üreteceği banklarla ilgili vaatleri, yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri öncesinde tartışmanın odağına oturdu. Belediyenin gerçekte, bank üretimini ihale yoluyla dışarıdan firmalara verdiğini gösteren iki ihale belgesi, belediye başkanının açıklamalarının aksini işaret ediyor. Bu durum, Özcan'ın seçim öncesinde verdiği sözleri yerine getirmediğini ve halkı yanıltıcı hamlelerle gerçekleri örtbas etmeye çalıştığını düşündürüyor.

 

 

İhale belgeleri, şehrin estetiği adına yapılan 1200 adet bankın, aslında belediyenin atölyelerinde değil, özel sektör firmalarınca üretildiğini açıkça gösteriyor. Bu keşif, Başkan Özcan'ın kendi belediyesini öven ve öz kaynaklarla her şeyin yapılabileceği yönündeki iddialarını sorgulanabilir kılıyor. Vatandaşlar, seçim öncesi dönemde doğru bilgilendirilmenin ve vaatlerin gerçekçi temeller üzerine inşa edilmesinin önemini vurguluyor.

 

Bolu halkının, yerel yönetimlerden şeffaflık ve dürüstlük beklediği bir dönemde, bu tür olaylar güven kaybına neden oluyor. Seçmen, gerçeklerin ihale belgeleriyle açığa çıkmasının ardından, belediye başkanının diğer vaatlerini de şüpheyle karşılamaya başladı.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği