Seçim Meydanlarında Endişe: DEVA'nın Adayı Yetkin Hastanede ...BoluNet
222

DEVA Partisi'nin Adayı Yetkin, Seçim Çalışmalarında Sağlık Kriziyle Karşı Karşıya

 

Acil Durum:

 

21 Mart 2024 tarihinde, DEVA Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Nadir Gürkan Yetkin, seçim çalışmalarının hız kazandığı bir dönemde ani bir sağlık sorunu nedeniyle acil olarak hastaneye kaldırıldı. Yetkin'in durumunun ciddiyeti, seçim kampanyasındaki tüm planlamaları ve takvimini etkisi altına aldı.

 

Tekrarlayan Sağlık Sorunları:

 

Yetkin, daha önce 18 Ocak'ta da benzer belirtilerle hastaneye kaldırılmış ve bel fıtığı teşhisiyle ameliyat edilmişti. Tekrarlayan sağlık problemleri nedeniyle Yetkin, bir kez daha ameliyat olma zorunluluğu ile karşı karşıya kaldı.

 

Geçmiş Olsun Mesajları:

 

Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi'nin Yetkin'e verdiği hızlı ve etkili müdahalenin ardından, Yerel medya kuruluşları ve halk, Yetkin'e geçmiş olsun dileklerini iletiyor ve en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyor.

 

Siyasi Etki:

 

Bu gelişme, DEVA Partisi'nin seçim stratejisine ve Yetkin'in adaylık sürecine önemli etkilerde bulunabilir. Sağlık durumu ve siyasi geleceği hakkında gelişmeler, BoluNet tarafından yakından takip edilecek ve güncel haberlerle kamuoyu bilgilendirilecek.

 

BoluNet'ten Nadir Gürkan Yetkin'e Geçmiş Olsun Mesajı

 

BoluNet Ailesi olarak, DEVA Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Sayın Nadir Gürkan Yetkin'in ani sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Sayın Yetkin, seçim çalışmaları esnasında göstermiş olduğu çabanın ve hizmet aşkının, şehrimiz için ne kadar kıymetli olduğunun bir göstergesidir. Onun bu gayreti, Bolu halkının da gönlünde özel bir yer edinmiştir.

 

Sağlık durumu hakkında aldığımız haberler doğrultusunda, Sayın Yetkin'e acil şifalar diliyoruz. Kendisinin ve ailesinin bu zor zamanı en hafif şekilde atlatmalarını temenni ediyor, BoluNet olarak tüm okuyucularımızı ve Bolu halkını Sayın Yetkin için iyi dileklerini paylaşmaya davet ediyoruz.

 

Sağlığın her şeyden önemli olduğu bu günlerde, Sayın Yetkin'in bir an önce sağlığına kavuşarak aramıza dönmesini ve Bolu için yapmayı planladığı hizmetlere devam etmesini içtenlikle umut ediyoruz. Sayın Yetkin'e ve ailesine, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, şifa dolu haberler almayı bekliyoruz.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği