SEÇİM ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYORLAR...
222

Deva Partisi İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin;

28. Dönem Milletvekili seçimleri için Partimizde Seçim Koordinasyon Merkezi oluşturduk. SKM'nin hazırladığı program çerçevesinde, öncelikle toplantılarımızı parti içi gerçekleştirerek, her akşam ve her gün olmak üzere çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. 

Deva Partsis Bolu SKM tarafından, gün gün değerlendirme yapılarak daha fazla halka ulaşılması için programlar yaptıklarını, gerçekleştirdikleri program çerçevesindeki etkinliklerin halk tarafından olumlu ve devam etmesi destekleri bizleri gece gündüz çalışmaya ittiği ve güç verdiği açıklamalarında bulundular.

Birçok sivil toplum örgütlerini, dernek ve odaları ziyaret ettiklerini söyleyen SKM yetkilileri, pazar yeri esnaf ve halk ziyareti yaptıklarını, kapı gezmesi ve mahalle esnaflarını ziyaret ettiklerini, tv kuruluşları olmak üzere gazeteler ve gazeteciler cemiyetini ziyaret ettiklerini, bunun yanı sıra köylere gidilerek teravih namazı sonrası halkla buluşularak köy kahvehanesi sohbetleri yaptıklarını, sanayi ve galericiler sitesi ziyaretlerinin gerçekleştirdiklerini bahsederek, Deva Partisinin ilk defa katılacağı seçimlerde Bolu olarak halktan görülen sevgi ve karşılığın memnun edici seviyede olduğunu söylediler.

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

 YUMRUKAYA KÖYÜ TERAVİH NAMAZI VE SONRASI KAHVEHANE ZİYARETİ

SANAYİ VE GALERİCİLER SİTESİ ESNAF ZİYARETİ

 

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 6 6 0 18
2 FB  Fenerbahçe 6 4 1 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği