Samsun Belediyesi'nin Kararına Büyük Tepki: Karavan Sahipleri Ayakta!...BoluNet
222

Samsun Belediyesi'nin Tartışmalı Kararına Karşı Fuat Sakin ve Canlar Derneği'nden Ortak Tepki!

Samsun Belediyesi'nin karavanlar için aldığı park yasağı kararı, şehirde büyük bir tartışma başlattı. Bu karar, karavan sahiplerinin istedikleri yerde duramayacakları yönünde. Sadece sahillerde değil, parklarda, caddelerde ve ara sokaklarda da bu yasağın geçerli olması, vatandaşlar arasında büyük bir tepkiye neden oldu.

Fuat Sakin, bu karara karşı mahkemeye dilekçe vererek tepkisini gösterdi. Sakin, "Bu insan haklarına aykırı kararın bir an önce kaldırılmasını istiyoruz. Kendi ülkemde vergisini verdiğim aracımla hakkım olan her yerde park iznini geri alacağım" dedi.

Bu süreçte Fuat Sakin'e destek olan Selçuk Gözen, "Üzücü olan Samsun'da olan derneğin sessiz kalması. Vatandaşın kendi çabalarıyla hakkını araması takdire şayan" şeklinde konuştu.

Ancak, Canlar Kamp ve Karavan Derneği, bu konuda sessiz kalmadı. Dernek, Samsun'da da karavan ve kamp kültürünü yaygınlaştırmak, doğa severleri bir araya getirmek ve bu alanda yaşanan sorunlara çözüm üretmek amacıyla faaliyet gösteriyor. Başkanı Merih Güney, Fuat Sakin'e destek vererek, "Karavan sahiplerinin haklarına saygı gösterilmesini istiyoruz. Bu tür yasaklar, doğa severlerin özgürlüklerini kısıtlıyor" dedi. Dernek Facebook sayfasından yaptığı paylaşımda, "Tebrikler Fuatcım" ifadelerini kullandı.

Bolunet Haber sayfası olarak bu konuda tam desteğimizle, "Samsun Belediyesi'nin bu kararı, vatandaşların özgürlüklerini kısıtlıyor. Umarız en kısa sürede bu karar gözden geçirilir" açıklamamızı ekliyoruz..

Bu olay, Türkiye'de ve Samsun'da büyük yankı uyandırdı. Vatandaşlar, Fuat Sakin'in ve Canlar Derneği'nin bu cesur adımlarını takdirle karşıladı ve sosyal medya üzerinden destek mesajları yağdırdı.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği