Şampiyon Köyler Turnuvası'nda Yarı Finalistler Belli!...BoluNet
222

Şampiyon Köyler Turnuvası'nda Yarı Finalistler Belli Oldu!

Şampiyon Köyler futbol turnuvasının çeyrek final heyecanı dün akşam da devam etti. Bahçeköy-Banaz Köyü ve Örencik-Afşar Köyü arasında nefesleri kesen maçlarla yarı finalin kapılarını aralayan takımlar belli oldu.

Cumartesi akşamı dolu tribünler önünde oynanan Bahçeköy ve Banaz Köyü maçı, futbol severleri ekrana kilitleyen bir mücadeleye sahne oldu. Taraftarlarının yoğun ilgisi altında oynanan maçta takımlar birbirine üstünlük sağlayamadı ve 0-0'lık skorla penaltı atışlarına gidildi. Geçen yılın şampiyonu olan Bahçeköy, Banaz Köyü'nün etkili penaltı performansı karşısında turnuvaya veda etti.

Gecenin bir diğer çekişmeli maçında ise Örencik Köyü ile Afşar Köyü kozlarını paylaştı. 90 dakikanın sonunda 3-3'lük skorla yine penaltı atışlarına gidildi. Bu kritik atışlarda Örencik Köyü, rakibini geçmeyi başararak yarı finale adını yazdırdı.

Yarı finale kalan Banaz Köyü ve Örencik Köyü, turnuvada şampiyonluk için mücadelelerine devam edecekler. Önümüzdeki hafta oynanacak yarı final maçlarıyla bu heyecan doruk noktasına ulaşacak.

Futbol severler, bu mücadele dolu maçları kaçırmamak için takvimlerine not düşmeli. Şampiyon Köyler turnuvasının bu yıl da futbolun en güzel örneklerini sergileyeceği kesin. Yarı finale yükselen köy takımlarına başarılar dileriz!

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği