Sahalara Geri Dönüş: Arda Güler'in Sakatlıktan Kurtuluşu... BoluNet
222

 

 

Arda Güler, Sakatlıktan Kurtularak Real Madrid Antrenmanlarına Döndü

 

Arda Güler, Real Madrid tarafından Fenerbahçe'den rekor bedelle transfer edilen genç Türk yıldız, sakatlıktan kurtuldu ve antrenmanlara dönüş yaptı.

 

Real Madrid, Arda Güler'in sakatlığını atlattığını ve takımın son antrenmanında yer aldığını duyurdu. Güler, İspanyol devine katıldıktan sonra üst üste yaşadığı talihsiz sakatlıklar nedeniyle henüz resmi bir maçta forma giyemedi. Güler'in yanı sıra Carvajal, Camavinga ve Vinicius Junior gibi takım arkadaşları da bireysel çalışmalarda bulundu. İspanyol basınında Arda Güler'in Villarreal maçında forma giyebileceği spekülasyonları yapılırken, genç oyuncunun bu maçta oynamasının beklemediği bildirildi.

 

Arda Güler'in sakatlıktan dönmesi ve antrenmanlara katılması, Real Madrid için olumlu bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Ancak, Güler'in tam maç formuna ulaşması ve resmi maçlarda yer alması için daha fazla zaman gerekiyor gibi görünüyor.

 

Bu haber BoluNet tarafından hazırlanmıştır.
Daha fazla bilgi, büyüme analizi ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği