Sağlık Mahallesi'nin Yeni Gözdesi: Patiler İçin Lüks SHİFA Kliniği!... BoluNet
222

Bolu'nun Pati Dostu Yeni Adresi: SHİFA Veteriner Kliniği Hizmetinizde!

 

Hayvan severlerin heyecanla beklediği haber burada: Bolu’nun Sağlık Mahallesi Şehitler Caddesi şimdi daha bir canlı! SHİFA Veteriner Kliniği, 17 Ocak 2024 tarihinde, hayvan dostlarımız için kapılarını araladı. Bolu’nun en yeni ve en çağdaş veteriner kliniği olarak, SHİFA Veteriner Kliniği, patili dostlarımızın sağlığı ve esenliği için hizmete girmiş bulunuyor.

Veteriner Hekim Bilal Şener liderliğindeki profesyonel ekip, Şeyma Şener'in üstün klinik yönetim ve koordinasyonu ve Atakan Eroğlu’nun tecrübeli veteriner teknikerliği eşliğinde, dostlarınız için sağlık dolu bir dünya sunuyor. Kliniğin sıcacık ve rahat ortamı, hayvan severlerin ve dört ayaklı dostlarımızın ihtiyaçları düşünülerek titizlikle planlandı.

SHİFA Veteriner Kliniği'nin kapsamlı tesisleri, en son teknoloji röntgen ve kan analizi laboratuvarlarından, her türlü cerrahi müdahaleye uygun ameliyathanelere, günlük bakım ve pansiyon hizmetlerinden, tıraş ve yıkama servislerine kadar geniş bir hizmet yelpazesi sunuyor. Pet shop ürünlerinden beslenme ihtiyaçlarınıza yönelik mama seçeneklerine dek, patili dostlarınızın her türlü gereksinimini karşılamayı amaçlıyor.

 

Kliniğimiz, geniş otopark alanı ve merkezi konumu ile Bolu’daki hayvan sahiplerine konforlu bir ulaşım sunuyor. Estetik mimarisi ve hijyenik ortamıyla dikkat çeken SHİFA Veteriner Kliniği, fiziksel ve ruhsal iyileşmeyi bir arada sunmayı hedefliyor.

Veteriner Hekim Bilal Şener, "Biz burada yalnızca tedavi sürecini yönetmiyoruz; her bir patili dostumuzla özel bir ilişki kuruyor, onları ailemizin bir ferdi gibi benimsiyoruz." sözleriyle kliniğin misyonunu vurguluyor.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, SHİFA Veteriner Kliniği ile Global Bakış.

SHİFA Veteriner Kliniği'nde sağlık, sevgi ve samimiyet bir arada sizleri bekliyor. Bolu'nun bu yeni ve parlayan yıldızını yakından tanımak için Şehitler Caddesi No:30'a davetlisiniz!

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği