Raketler Kıbrıscık'ta Harekete Geçiyor: Heyecan Dolu Turnuva...BoluNet
222

Kıbrıscık'ta Masa Tenisi Rüzgarı: Şampiyona Heyecanı Başlıyor!

 

Kıbrıscık, 6-7 Şubat 2024 tarihlerinde masa tenisi tutkunlarını bir araya getirecek büyük bir spor şölenine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün fonksiyonel hale getirdiği ve sporun çeşitli dallarına ev sahipliği yapan ilçe spor salonu, bu kez ulusal çapta bir Masa Tenisi Turnuvası'na merhaba diyor.

 

Yenilenen ve genişletilen spor salonu, içerisine eklenen tatami minderi, Masa Tenisi masaları, Langırt ve Satranç masaları ile sporun her kesim tarafından erişilebilir olmasını sağlıyor. Salon, aynı zamanda Karate, Güreş ve Budokaido gibi çeşitli dövüş sanatlarına da ev sahipliği yapıyor. Kıbrıscık Kaymakamlığı ve İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün titiz çalışmalarıyla organize edilen bu büyük şampiyona, 6 Şubat Çarşamba günü başlayacak eleme müsabakalarıyla start alacak. İlçenin canlı ve renkli pazar gününde, 7 Şubat Perşembe günü ise final müsabakaları ve heyecan dolu bir madalya töreni gerçekleşecek.

 

Kıbrıscık halkı ve ilçede çalışanlar tarafından büyük bir heyecan ve ilgiyle karşılanan bu turnuva, ilçenin sosyal ve kültürel hayatına önemli bir renk katıyor. Organizasyon komitesi, turnuvanın geleneksel hale gelmesini ve her yıl daha fazla sporcu ve sporseveri Kıbrıscık'a çekmeyi hedefliyor. Bu heyecan dolu spor etkinliğinde mücadele edecek tüm sporculara başarılar dileriz.

 

BoluNet ile dünyaya açılan pencereniz. Her haberimizde, yerelden globale uzanan bir yolculuğa çıkın. Daha fazla bilgi ve derinlemesine analizler için www.bolunet.com.tr.

Her zaman, her yerde, BoluNet.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği