Polis Takibi Sonrası Şok: Uyuşturucu Dolu Araçtan Kaçmaya Çalıştılar... BoluNet
222

Bolu'da Narkotik Operasyonu: Yüklü Miktarda Metamfetamin Ele Geçirildi

 

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği titiz çalışmalar sonucunda, yüklü miktarda metamfetamin ele geçirildi. Anadolu Otoyolu Ankara istikametinde, şüphe üzerine durdurulmak istenen bir araç, ekiplerin "dur" ihtarına uymayarak kaçtı.

 

28 Haziran 2024 günü, polis ekiplerinin düzenlediği operasyon, şüpheli bir aracın dur ihtarına uymamasıyla başladı. Ekiplerin başlattığı kovalamaca sonucunda, şüpheli araç bir ikametgahın duvarına çarptı. Araçtan inerek yaya olarak kaçmaya çalışan zanlılar, kısa sürede polis ekiplerince etkisiz hale getirildi. Kaçmaya çalışan şahısların, ikametgahın bahçesine attıkları bir cismin fark edilmesi üzerine yapılan kontrollerde, şeffaf poşetler içerisine sarılı 85,56 gram ağırlığında metamfetamin maddesi bulundu.

 

Ele geçirilen uyuşturucu maddeye ilişkin yapılan ilk incelemelerde, maddenin yüksek saflıkta ve piyasada büyük bir değere sahip olduğu belirlendi. Bu durum, uyuşturucu madde ticareti yapan şüphelilerin, örgütlü bir suç çetesi ile bağlantılı olabileceği şüphesini doğurdu.

 

Yakalanan Şüpheliler Tutuklandı

 

Operasyon kapsamında yakalanan şüpheliler A.Ü. ve M.Ç., uyuşturucu madde ticareti suçlamasıyla gözaltına alındı. Yapılan sorgulamalar ve delil incelemelerinin ardından, adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şahısların üzerinde ve araçta yapılan detaylı aramalarda başka suç unsurlarına rastlanmadığı açıklandı.

 

Emniyet Müdürü'nden Açıklama

 

Bolu İl Emniyet Müdürü yaptığı açıklamada, "Uyuşturucu ile mücadelemiz kararlılıkla devam ediyor. Halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz çalışıyoruz. Bu tür operasyonlar, gençlerimizi zehirleyen kişilere karşı verilen mücadelenin bir parçasıdır ve devamı gelecektir." dedi.

 

Toplumdan Büyük Destek

 

Operasyonun ardından, Bolu halkı ve sivil toplum kuruluşlarından emniyet güçlerine destek mesajları yağdı. Özellikle gençlerin uyuşturucudan korunması için verilen bu mücadele, toplumun her kesiminden takdir topladı. Bolu Valiliği de yaptığı yazılı açıklamada, emniyet güçlerinin özverili çalışmalarına devam edeceğini ve toplumun desteğinin bu mücadelede hayati önem taşıdığını belirtti.

 

Uyuşturucu ile Mücadeleye Devam

 

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü, narkotik suçlarla mücadele konusunda kararlı duruşunu sürdüreceğini ve uyuşturucu ticaretine göz açtırmayacağını vurguladı. Yetkililer, vatandaşların şüpheli durumları en kısa sürede ihbar etmeleri gerektiğini belirterek, halkın desteği ile bu mücadelede daha etkin sonuçlar alınabileceğini ifade etti.

 

Bu Haber BoluNet Tarafından Hazırlanmıştır Bolu ve çevresindeki en güncel, doğru ve güvenilir haberlere ulaşmak için BoluNet'i takipte kalın!

Bolu'nun kalbinden haberler, analizler ve özel içerikler sadece bir tık uzağınızda: www.bolunet.com.tr

Haberlerimizle ilgili düşünce ve görüşlerinizi bizimle paylaşmaktan çekinmeyin. Sizden gelen geri bildirimler, BoluNet'in daha iyi bir haber kaynağı olmasına yardımcı oluyor. Haber önerilerinizi ve yorumlarınızı bize iletmek için bolunet@bolunet.com.tr adresine yazabilirsiniz.

Daha fazla bilgi, derinlemesine analiz ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle kalın!

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği