Pelikanlar Akçakoca Melenağzı'nda Giritli Camping'e Kondu... BoluNet
222

Pelikan Ailesi Akçakoca Melenağzı'nda Giritli Camping'e Misafir Oldu

 

Akçakoca Melenağzı'nda bulunan Giritli Camping, bayram tatilinde yaşanan yoğunluğun ardından sürpriz misafirlerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Tatilcilerin dönüşüyle birlikte boşalan sahilde yer bulan dört kişilik bir pelikan ailesi, kamp alanında konaklamaya başladı. Giritli Camping sahibi Selim Kiritli, kamp alanının doğayla iç içe olan yapısı ve sundukları hizmetler hakkında bilgi verdi.

 

Selim Kiritli, "Bayram süresince çadır, karavan ve günübirlikçileri ağırladığımız kamp alanımızda misafirlerimize en yüksek kalitede hizmet vermek için personelimizle birlikte yoğun bir çaba sarf ettik. Duş, tuvalet ve soyunma kabinlerimizi yenileyerek geniş alanımızda hijyen ve temizlik koşullarına dikkat ettik" şeklinde konuştu. Kiritli, pelikan ailesinin kamp alanında bulunmasını da gülerek, "Bayram sonrası kamp alanımızdan ayrılan misafirlerimizden sonra pelikan ailesini de misafirlerimiz arasına kattık" dedi.

 

 

Giritli Camping'in doğa dostu bir tesis olduğunu vurgulayan Kiritli, zaman zaman yunusların da Ereğli sahillerine kadar gidip geri dönerken tesisin önünden geçtiklerini belirtti. "Doğayla barışık bir tesis olarak evcil hayvanlarıyla gelen misafirlerimize de rahatlıkla dostlarıyla zaman geçirebilecekleri bir ortam sunuyoruz. Hayvan dostu bir tesis olarak misafirlerimizin memnuniyeti bizim için çok önemli" ifadelerini kullandı.

 

Kamp alanında sağlanan hizmetlerin yanı sıra, doğayla iç içe bir tatil imkanı sunan Giritli Camping, hem tatilciler hem de sürpriz misafirleri olan pelikanlar için ideal bir konaklama noktası haline geldi. Selim Kiritli, "Kamp alanımızda misafirlerimizin rahatlığı ve memnuniyeti için her detayı düşündük. Geniş alanımız ve hijyenik koşullarımızla konforlu bir tatil sunuyoruz" dedi.

 

Giritli Camping, doğayla barışık yapısı ve misafirperverliği ile bölgedeki tatilciler için cazip bir seçenek olmaya devam ediyor. Tesiste sunulan yüksek kaliteli hizmetler ve doğa dostu anlayış, tatilcilerin kamp alanına olan ilgisini her geçen gün artırıyor.

 

Bu Haber BoluNet Tarafından Hazırlanmıştır Bolu ve çevresindeki en güncel, doğru ve güvenilir haberlere ulaşmak için BoluNet'i takipte kalın!

Bolu'nun kalbinden haberler, analizler ve özel içerikler sadece bir tık uzağınızda: www.bolunet.com.tr

Haberlerimizle ilgili düşünce ve görüşlerinizi bizimle paylaşmaktan çekinmeyin. Sizden gelen geri bildirimler, BoluNet'in daha iyi bir haber kaynağı olmasına yardımcı oluyor. Haber önerilerinizi ve yorumlarınızı bize iletmek için bolunet@bolunet.com.tr adresine yazabilirsiniz.

Daha fazla bilgi, derinlemesine analiz ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle kalın!

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği