Özgür Özel'den Erken Seçim Mesajı:
222

Özgür Özel: "Erken Seçim İsterse Millet, Haydi Derim"

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, yaptığı son açıklamalarla erken seçim tartışmalarını yeniden alevlendirdi. Özel, yerel seçimlerin ardından, ekonomik ve sosyal sorunların devam etmesi halinde milletin erken seçim isteyeceğini ve bu durumda kendisinin de erken seçim çağrısında bulunacağını belirtti.

 

Özel, 31 Mart yerel seçimleri sonrası Now TV'de yaptığı açıklamalarda, "Yerel seçim sonuçlarından dolayı ben bir erken seçim tartışması başlatmayacağım dedim. Ama emeklinin sesini duymazsan, gençlerin geleceklerini karartmaya devam edersen, millet erken seçim isterse ben de haydi derdim. Böyle giderlerse erken seçim yakın" ifadelerini kullandı.

 

Erdoğan ile Görüşme Talebi

 

Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme talebine de değinerek, görüşmenin yerinin Çankaya Köşkü olmasını tercih ettiğini ancak Beştepe'de gerçekleşmesi durumunda da itiraz etmeyeceğini belirtti. "MYK'yı dördüncü kez topladık. Önceki dönem genel başkanlarımızla da görüşeceğim. Biz bir kişinin karar verdiği yapı değiliz. Ortak karar alır, istişare ederiz," diye konuştu.

 

Büyük Emekli Mitingi

 

Özel, emeklilerin yaşadığı ekonomik sıkıntılara dikkat çekerek, yakında büyük bir emekli mitingi düzenleyeceklerini duyurdu. "Çok yakında büyük bir emekli mitingi yapacağız. Bu hayat pahalılığında emekli artık dayanamaz halde. Barışçıl bir miting olacak. Emeklilerin sesini duymazlarsa ben emeklilerin sesini duyurmak için elimden gelen her şeyi yapacağım" ifadelerini kullandı.

 

Özel'in bu açıklamaları, mevcut ekonomik koşullar ve sosyal sorunlar nedeniyle erken seçim tartışmalarının daha da derinleşeceğine işaret ediyor. CHP liderinin halkın taleplerine kulak veren bir politika izlemesi, parti içinde ve kamuoyunda geniş yankı buldu.

 

BoluNet: Bolu'nun kalbi burada atıyor, güncel haberler için daima bizimle kalın!

 

Bolu ve çevresindeki en güncel ve doğru haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın. Haberlerimiz hakkındaki düşüncelerinizi, görüşlerinizi ve haber önerilerinizi bolunet@bolunet.com.tr adresine göndererek bizimle paylaşabilirsiniz. Okuyucu geri bildirimleriniz, BoluNet'in daha iyi bir haber kaynağı olması için büyük önem taşımaktadır.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği