Özgür Özel CHP'nin Rota Komutanı: Yeni Dönemin İlk Mesajı!...BoluNet
222

Özgür Özel'den Tarihi Başlangıç

 

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) yeni Genel Başkanı Özgür Özel, göreve seçilmesinin ardından sosyal medyadan yaptığı ilk paylaşımla, partisinin ve Türkiye'nin geleceğine dair umut dolu bir mesaj yayınladı.

 

Özel, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, "Beni Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığına layık gören Cumhuriyetimizin 2'nci Yüzyılının İlk Kurultayının delegelerine teşekkür ediyorum," ifadelerini kullanarak, delegelere şükranını sundu ve ekledi: "Bu salondaki umut dalgasını büyütmek ve partimizi iktidar yapabilmek için tüm örgütümüzle omuz omuza çalışacağız!"

 

 

Bu tarihi değişimin ardından Özel, partinin ve ülkenin karşı karşıya olduğu zorlukları aşma ve geleceğe umutla bakma konusunda kararlı bir tutum sergiliyor.

 

CHP'nin 2'nci Yüzyılının ilk kurultayında alınan bu karar, partinin gelecek vizyonunu ve Türkiye siyasetindeki rolünü yeniden şekillendirecek gibi görünüyor.

 

BoluNet olarak, Sayın Özgür Özel'i bu kritik görev için tebrik eder,

CHP'nin yeni döneminde üstleneceği liderlik rolünde başarılar dileriz.

Özel'in bu ilk adımı, partinin iktidar yolunda atacağı adımlar için bir ilham kaynağı olacak ve umut dalgasını tüm yurtta hissettirecek gibi duruyor.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği