Özcan'ın Yasağı: Bolu'da Şehitler İçin Yılbaşı Eğlenceleri İptal Edildi... BoluNet
222

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan Yedi Günlük Yas Kararı

 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, tüm Türkiye'yi yasa boğan 12 askerimizin şehit olması sonucu kentte 7 günlük yas ilan etti. Bu karar, şehit ailelerinin acılarına ortak olmak ve onların anısını saygıyla anmak adına alındı.

 

Tanju ÖZCAN'ın Açıklaması:

"Şehit ailelerimizin acısını paylaşmak adına, Bolu Belediye Başkanı olarak, Bolu belediye sınırları içerisinde 7 günlük ‘YAS’ ilan ediyorum.
 
Bu bağlamda yılbaşı akşamı planladığımız Emircan İğrek konserini iptal ettik. Aldığımız yas kararı doğrultusunda, canlı müzik dahil tüm eğlence aktiviteleri belediyemizin yetki sahası içerisinde yasaklanmıştır.
 
Allah şehitlerimize rahmet eylesin ve Yüce Milletimize bir daha bu tür acılar yaşatmasın.
 
Yas kararına uymayanlar hakkında, gerekli hukuki ve cezai yaptırımlar, tereddütsüz bir şekilde idaremizce uygulanacaktır.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

 

Yılbaşı Eğlenceleri İptal Edildi

Özcan, alınan karar gereğince, yılbaşı gecesi düzenlenmesi planlanan Emircan İğrek konseri ve Bolu Belediyesi yetki sınırları içindeki tüm canlı müzik ve eğlence etkinliklerinin iptal edildiğini açıkladı. Bu adım, şehitlerimizin anısına saygı göstermenin bir yolu olarak görülüyor.

 

Yasaklara Uymayanlara Yaptırım Uygulanacak

Kararın şehit ailelerinin acılarını paylaşma amacıyla alındığını belirten Özcan, yas kararına uymayanlar hakkında gerekli hukuki ve cezai yaptırımların tereddütsüz şekilde uygulanacağını ifade etti. Bu, belediye sınırları içindeki vatandaşların ve işletmelerin kurallara uymasının önemini vurguluyor.

 

Bu haber BoluNet tarafından hazırlanmıştır. Daha fazla bilgi ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet ​​

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği