Özcan'ın Bolu Sevdası: Zafer Konuşmasında Duygular Sel Oldu... BoluNet
222

Bolu'da Zaferin Eşiğinde: Tanju Özcan ve CHP'nin Sürekli Yükselişi

 

Bolu - 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Bolu, tarihi bir zaferin tanığı oldu. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP çatısı altında Bolu halkının tekrar desteğini kazanarak görevine devam etme fırsatı buldu. Zaferin ardından halka seslenen Başkan Özcan, "Bu büyük desteğinizle Bolu'muzu önümüzdeki dönem göreceksiniz, Türkiye'nin değil, dünyanın en güzel kenti yapacağız" dedi.

 

Bolu'nun kalbinin attığı belediye meydanında düzenlenen zafer kutlamasında, Başkan Özcan, kalabalık bir halk topluluğu önünde coşkulu bir zafer konuşması yaptı. Halkın sevgi seliyle karşılanan Başkan Özcan, "Ben mesajı aldım, diyorsunuz ki hem Bolu için hem Türkiye için kolları sıva. Sıvadım, buradayım işte" diyerek Bolu halkının kendisine olan inancını ve göreve olan bağlılığını vurguladı.

 

Başkan Özcan, ailesine ve özellikle 30 yıllık hayat arkadaşı olan eşine teşekkür etti ve Bolu halkının, Köroğlu'nun torunlarının, şehrin geleceği için verdiği kararı övdü. "Artık tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz" diyerek adalet vurgusu yapan Özcan, Bolu'nun daha büyük hedeflere yürüyeceğinin altını çizdi.

 

Kendine has üslubuyla dikkat çeken Özcan, Bolu'nun Türkiye'de ve dünyada söz sahibi bir kent olmasının mümkün olduğunu belirtti. "Artık biz küçük şehir kompleksini yırtıp bir kenara atıyoruz" diyerek, Bolu'nun potansiyelini ve kendine olan inancını gözler önüne serdi. Özcan, geçmiş dönemde olduğu gibi, sözünden ve inandığı değerlerden geri adım atmayacağını ve Bolu'nun arkasında olduğunu ifade ederek destek istedi.

 

BoluNet olarak, halkın oyları ve takdiriyle göreve tekrar seçilen Tanju Özcan'ı tebrik ederiz. Seçim öncesinde haberlerimizde konu olan ve Özcan'ın imtina ettiği mahkeme kararlarını uygulamasını, adaleti sağlamasını ve kul hakkına riayet etmesini bekliyoruz. Özcan'ın Atatürkçülük ve adalet vurgusuna sadık kalması ve verdiği sözleri tutması, BoluNet'in ve Bolu halkının ortak beklentisidir. Geçmiş dönemdeki gibi sözlerinden dönmemesi, BoluNet'in ve tüm Bolulu hemşehrilerimizin ortak umudu ve uyarısıdır.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği