Özcan, Bayrak'ın Hareketine Ateş Püskürdü!...BoluNet
222

BOLU'DA FIRTINA KOPUYOR! ÖZCAN VE BAYRAK ARASINDA KAPIŞMA VAR!

Bolu'nun meşhur Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP'nin renkli karakteri İlkay Bayrak'ın, parti binasında onun fotoğrafını çöpe fırlatmasına "Ne yapıyorsun sen?" diye tepki patlattı. Özcan, "Kılıçdaroğlu'nun yandaşlarına bayram oldu herhalde! Bunların tek marifeti benim gibi Atatürkçüleri partiden kovmak. Bak bakalım @kilicdaroglu, umarım bu hareketle gururlanmışsındır!" diye tweet attı.

Hatırlayalım, Tanju Özcan, CHP'den bu yaz kovulmuştu. Kovulduktan sonra "Beni geri alın!" diye mahkemeye koşmuştu ama Ankara 28. Asliye Hukuk Mahkemesi "Karar doğru, sen git!" dedi. Özcan'ın CHP macerası böylece bitti.

İlkay Bayrak, Özcan'ın fotoğrafını çöpe atarken, "Bunu da mı gördük?" dedi. Özcan'ın Kılıçdaroğlu'na olan tepkisine sosyal medyadan cevap verdi: "Bolu mitinginde 'Yüzyılda bir Kemal gelir' sloganıyla belediye binasını süslerken, sen neredeydin? Şimdi bana ahlak dersi verme!"

Eleştirilere maruz kalan Özcan, "Atatürkçülük nedir, bilir misin?" diye soranlara, "Ben Atatürkçüyüm!" diye cevap veriyor. Ancak bazıları "Sen kimsin?" diye soruyor. Özcan, milletvekili olduğu zamanlardan beri halkı unuttu. TV şovlarına bayılıyor ama Atatürk'ün değerlerini unutmuş. Halk, "31 Mart 2024'te belediye başkanlığı seçiminde sen o koltukta olmayacaksın!" diye mırıldanıyor.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği