Organizasyon Hatalarıyla Gündeme Gelen Canlar Derneği'nden Açıklama!...BOLUNET
222

CANLAR KAMP VE KARAVAN DERNEĞİNİN BAŞARISI İLE ORTAYA ÇIKAN MEMNUNİYETSİZLİK RÜZGARI

Doğu Karadeniz'in mis kokulu dağları ve masmavi denizi, bu yıl da kamp ve karavan tutkunlarını ağırlamaya devam ediyor. Ancak, Samsun Kamp ve Karavan Derneği'nin ev sahipliğinde düzenlenen "Doğu Karadeniz Sevgi Turu" etkinliğinde, bazı organizasyon hataları gözlerden kaçmadı.

Yıllardır doğa ve kamp turizminde kaliteyi ilke edinmiş Canlar Kamp ve Karavan Derneği, bu organizasyonda ilk defa inisiyatifi bir başka kuruma bırakmanın pişmanlığını yaşıyor. Giresun etkinliğinde kamp alanının otopark olarak kullanılan bir yere taşınması, dernek üyeleri başta olmak üzere tüm katılımcılarda büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Ancak, etkinliklerden birinin Trabzon'da olması ve diğerinin Batum'da iptal edilmesi, bu alandaki deneyimlerinin ne kadar değerli olduğunu gösteriyor.

Merih Bey, Canlar Kamp ve Karavan Derneği Başkanı, yaşanan bu fiyaskoyla ilgili olarak; "Biz her zaman en iyi organizasyonu sunma amacındaydık. Ancak, bu seferki organizasyonun eksiklerini görmemiz üzücü oldu. Fakat şunu bilmeliler ki, derneğimiz bu tür hatalardan ders çıkarır ve daha iyisini sunar." şeklinde konuştu.

Bu tür organizasyonların, doğaseverlerin buluşma noktası olduğunu belirten birçok katılımcı, Canlar Kamp ve Karavan Derneği'nin her zaman kaliteli organizasyonlar sunma konusunda bir adım önde olduğunu vurguladı. "Karavancıyı betonun üzerine konuşlandırmak ne kadar yanlış bir karar olmuşsa da, dernek bu tür hatalarla değil, sunduğu kaliteyle anılmalıdır." diyen katılımcılardan biri, derneğin bundan sonraki organizasyonlarında daha da başarılı olacağına inandığını belirtti.

Bu tür organizasyonların, turizme büyük katkı sağladığına dikkat çeken uzmanlar, doğru planlama ve organizasyonla, kamp ve karavan turizminin ülkemizde çok daha popüler hale gelebileceğini belirtiyor. Canlar Kamp ve Karavan Derneği'nin de bu alanda öncülük yaparak, ülkemizin turizmine katkıda bulunmaya devam edeceğine inanılıyor.

Özetle, Canlar Kamp ve Karavan Derneği'nin bu tür hataların üzerine giderek, daha iyi organizasyonlar sunacağına olan inancımız tamdır. Etkinlik denilince, ilk akla gelen dernek olma özelliğini korumaya devam edecektir. Canlar Kamp ve Karavan Derneği'ne ve başarılı başkanı Merih Güney'e destek olmaya devam edeceğiz.

BOLUNET

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği