Nadir Gürkan YETKİN İçin Dualar Bizden: Ameliyat Sonrası Yeni Başlangıç... BoluNet
222

DEVA Partisi Bolu İl Başkanı Nadir Gürkan YETKİN'e Geçmiş Olsun

Sağlık Yolunda İlk Adım

 

Bolu'nun sevilen siyasi figürlerinden, DEVA Partisi'nin güçlü sesi Nadir Gürkan YETKİN, sağlık mücadelesinde yeni bir virajı döndü. 18 Ocak 2024 tarihinde, bel ve sırt ağrılarıyla hastanenin yolunu tutan Yetkin, Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi'nin şefkatli ellerine emanet edildi.

 

Ortopedi servisinin sıcak yatağında, uzman doktorların dikkatli gözetiminde tedavi süreci başladı. Yapılan tetkikler ve muayeneler, Yetkin'in sağlığı için bir umut ışığı yaktı. Op. Dr. Yasin KİBAR'ın deneyimli ellerinde gerçekleşen başarılı bir bel fıtığı operasyonu ile sağlığına kavuştuğu müjdesi, partililer başta olmak üzere tüm Bolu halkını sevince boğdu.

 

BoluNet ailesi olarak, saygıdeğer Nadir Gürkan YETKIN'e acil şifalar dilerken, sağlıklı günlerde siyasi arenaya dönüşünü sabırsızlıkla bekliyoruz. Yaşanan bu sağlık sorunu, Yetkin'in halka hizmet yolundaki azmini daha da perçinleyecektir.

 

Sağlıkla dolu günler, umutla dolu yarınlar diliyoruz. İyi ki varsınız ve iyi ki bizimlesiniz. DEVA Partisi'nin ve Bolu halkının desteği ile, sayın Yetkin'in en kısa sürede aramıza dönmesini temenni ediyoruz.

 

DEVA Partisi'nin ve Bolu'nun vazgeçilmez değeri, Nadir Gürkan YETKIN'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz. BoluNet olarak, siyaset dünyamızın değerli üyesinin yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyor ve en içten dileklerimizle acil şifalar temenni ediyoruz.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği