Nadir Gürkan Yetkin'den Bolu'ya Yeni Bir Nefes: Deva Partisi'nin Vizyonuyla Yenilenen Şehir... BoluNet
222

Deva Partisi Bolu İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin'den Yenilikçi Belediyecilik Vizyonu: Vatandaşa Özel Bildirge

 

Bolu politik sahnesinde yeni bir sayfa açılıyor. Deva Partisi Bolu İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin, partinin belediyecilik anlayışında bir devrim niteliği taşıyan yeni bir bildirgeyi duyurdu. Yetkin, bu bildirge ile vatandaşların karşısına çıkmaktan gurur duyduklarını ifade etti.

 

 

Nadir Gürkan Yetkin, Deva Partisi'nin temel prensipleri ve belediyecilik anlayışını anlatırken, etik ve şeffaflık vurgusu yaptı. Bildirgede yer alan başlıca noktalar arasında dürüstlük, şeffaflık, katılımcılık ve hesap verebilirlik, adalet ve eşitlik, ayrımcılık yapmama ve liyakati esas alma, çıkar çatışmasını önleme, hediye ve menfaat kabul etmeme, kamu yararını üstün tutma, kamu kaynaklarını koruma, belediye imkanlarını siyasetin finansmanında kullanmama, gizli bilgileri ifşa etmeme ve kişisel amaçlı kullanmama gibi etik kurallar bulunuyor. Yetkin, bu bildirge ile yerel yönetimlerde yeni bir etik dönem başlatacaklarını iddia ediyor.

 

 

Bolu'daki yerel siyaset, Deva Partisi'nin bu yenilikçi yaklaşımıyla hareketleniyor. Yetkin ve ekibinin bu bildirgeyle nasıl bir etki yaratacağı ve yerel yönetimlerdeki uygulamalarına dair beklentiler büyük. Bolu halkı için bu yeni yaklaşımın somut sonuçlarını görmek, şehrin geleceği adına önemli bir adım olacak.

 

BoluNet ile dünyaya açılan pencereniz. Her haberimizde, yerelden globale uzanan bir yolculuğa çıkın. Daha fazla bilgi ve derinlemesine analizler için www.bolunet.com.tr.

Her zaman, her yerde, BoluNet.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği