Mudurnu Köylerinde Bayram Coşkusu: Milletvekilleri Halkla İç İçe...BoluNet
222

Bolu Milletvekilleri Hafta Sonunda, Etkinliklerde Tam Mesai Yaptı.

 

Bolu, bu hafta sonu milletvekillerinin yoğun mesaisine sahne oldu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekilleri, Mudurnu ve çevresindeki köylerde düzenlenen bayram etkinliklerinde hemşehrileriyle bir araya geldi.

 

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, Mudurnu'nun çeşitli köylerinde düzenlenen bayramlara katılarak vatandaşlarla buluştu. Türker Ateş, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarda, Mudurnu Mangırlar ve Sırçalı Köyü bayramlarına katıldığını belirtti. Ateş, "Mudurnu Mangırlar Köyü bayramında hemşehrilerimizle buluştuk" ve "Mudurnu Sırçalı Köyü bayramında hemşehrilerimizle bir araya geldik" ifadeleriyle ziyaretlerini duyurdu. Ateş, hemşehrileriyle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirirken, vatandaşlarla samimi sohbetlerde bulundu.

 

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül de hafta sonunu yoğun bir programla geçirdi. Akgül, Mudurnu ve çevresindeki köylerde düzenlenen bayram etkinliklerine katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarda, Mudurnu Çepni Köyü'nde düzenlenen Hacet Bayramı'na katıldığını belirtti. Akgül, "Mudurnu Çepni Köyü Hacet Bayramına iştirak ederek, kıymetli hemşerilerimizle bir araya geldik. Sofralarına misafir, muhabbetlerine ortak olduk" diyerek ziyaretinin detaylarını paylaştı.

 

Akgül'ün programı sadece Çepni Köyü ile sınırlı kalmadı. Örencik Köyü Yaylası'nda düzenlenen yayla bayramında da hemşehrileriyle bir araya geldi. Akgül, bu ziyaretini "Örencik Köyü Yayla Bayramında kıymetli Örencikli hemşerilerimizle bir arada olduk. Bizleri muhabbetle karşılayan hemşerilerimize teşekkür ediyorum" ifadeleriyle sosyal medya hesaplarından duyurdu.

 

Milletvekilleri, köylerde vatandaşlarla bir araya gelerek hemşehrilerinin sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı. Bayramların coşkusunu yaşayan vatandaşlar, milletvekillerinin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Türker Ateş ve İsmail Akgül, köylerde düzenlenen etkinliklerde vatandaşlarla bir araya gelerek, Bolu'nun her köşesindeki vatandaşların bayramlarını kutladı.

 

Bu yoğun program, milletvekillerinin Bolu'nun her noktasındaki vatandaşlarla güçlü bağlar kurma çabasını gözler önüne serdi. Milletvekilleri, bayramlar vesilesiyle bir araya geldikleri hemşehrileriyle samimi ve sıcak sohbetler gerçekleştirdi. Bu ziyaretler, Bolu'nun her köşesinde milletvekillerine duyulan güven ve sevginin bir kez daha pekişmesine vesile oldu.

 

Bolu ve çevresindeki köylerde düzenlenen bayram etkinliklerine katılan milletvekilleri, hemşehrilerinin misafirperverliği karşısında duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirtti. Hem Türker Ateş hem de İsmail Akgül, bayramlar vesilesiyle bir araya geldikleri vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

 

Bu Haber BoluNet Tarafından Hazırlanmıştır Bolu ve çevresindeki en güncel, doğru ve güvenilir haberlere ulaşmak için BoluNet'i takipte kalın!

Bolu'nun kalbinden haberler, analizler ve özel içerikler sadece bir tık uzağınızda: www.bolunet.com.tr

Haberlerimizle ilgili düşünce ve görüşlerinizi bizimle paylaşmaktan çekinmeyin. Sizden gelen geri bildirimler, BoluNet'in daha iyi bir haber kaynağı olmasına yardımcı oluyor. Haber önerilerinizi ve yorumlarınızı bize iletmek için bolunet@bolunet.com.tr adresine yazabilirsiniz.

Daha fazla bilgi, derinlemesine analiz ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle kalın!

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği