MUDURNU KARARINI VERMİŞ...
222

CHP İl Teşkilatı, Mudurnu İlçesinde seçim çalışması yaptı.

İl Başkanı Ersan Türkoğlu, Milletvekili Adayı Türker Ateş ve Eşi, Mudurnu İlçe Başkanı Sami Özdemir, CHP kadrolarından milletvekili adayları yer alan Deva Partisi Bolu İl Teşkilatı Temsilcisi İsmail İltir ve Parti Yetkilileri Mudurnu pazar yeri esnafını ve çarşı esnafını dolaşarak hem esnaftan hem de halktan destek taleplerinde bulundular.

Mudurnu'da her hafta cumartesi günleri yapılan ilçe pazarını dolaşan CHP Milletvekili Adayı Türker Ateş, halkın beklenmedik ilgisi ve çoskusuyla karşılaştı. Halkın sevgi gösterilerine mazhar olan Ateş ve yanındakiler, Mudurnu Halkının gerçekleri gördüğünü ve değişim istediklerini ifade ettiler.

Ateş, Mudurnu Millet İttifakına ve CHP'ye tamam demiş diyerek gözlemlerini dile getirdi. Birçok vatandaşın "oyum sizlere yeter artık kurtulalım tek adam rejiminden, felakete gidiyoruz" demeleri parti yetkilileri tarafından da "sizlere söz bunu gerçekleştirmek için yola çıktık ve desteğinizle tek adam rejimi, tarihin kirli sayfalarında yerini alacaktır" dediler.

Ateş, Mudurnu'da Ahiler Müzesi'ni de ziyaret etti ve konuk defterine ziyareti ile ilgili izlenimlerini yazdı.

Cumhur İttifakının güç zehirlenmesi içinde olduğunu artık değişim ve vazgeçme zamanı geldiğini belirten parti yetkilileri, tek vazgeçemeyeceğimiz ülkemizin bekası, güvenliği, gençlerimizin geleceği, hak, hukuk, adalet ve liyakattir. Diyerek Mudurnululura merak etmeyin endişeye mahal yok, Kılıçdaroğlu'na ve Milletvekili Adaylarımıza güven duymalısınız, demeleri  Mudurnulularca alkışlarla karşılandı.

Halkın istek ve taleplerini de not alan Ateş ve ekibi, Mudurnuluların 3'te 3 bekliyoruz, Oyumuz Sizlere Haydi Yolunuz Açık Olsun. sözleri 15 Mayıs'ta Bahar Gelecek söylemleri havada adeta uçuştu.

Dur durak bilmeyen Ateş ve Parti yetkililerine, Deva Partisi Bolu İl Teşkilatıda seçim çalışmalarına temsilci göndererek destek oldu.

 

 

 

 

 

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 6 6 0 18
2 FB  Fenerbahçe 6 4 1 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği