Mudurnu'da Suç Üstü: Emniyetten Hırsızlık Şebekesine Darbe ...BoluNet
222

Bolu'da Hırsızlık Operasyonu: Emniyet Güçlerinden Büyük Darbe

 

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü'nün Mudurnu ilçesindeki titiz çalışmaları meyvesini verdi. 8h etiketi ile programı bir duyuruya göre, ilimizin huzuru ve güvenliği için uzun süreli operasyonlar, bir yazdırma şebekesinin çökertilmesiyle sonuçlandırılır.

 

19 Mart 2024 tarihinde Mudurnu İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından saklanan baskında, 2023 yılında 8 farklı dosyada adı geçen ve 2024 yılında bir dosyada kayıtlı kayıt numarasıyla aranan Y.E.S. kayıtlı malzeme ile birlikte kıskıvrak saklandı. Operasyonda, yaklaşık 676 çeşitli ve muhtelif eşya ele geçirilirken, şüpheli şahsın yıllar boyu sürdüğü, uygulamaların kanıtları da gün yüzüne çıktı.

 

Gözaltına alınan şüpheli Y.E.S., Bolu Adliyesine sevk edildi ve tutuklanarak Bolu T Tipi Cezaevine teslim edilmiş durumda. Emniyet güçlerinin dikkatli takibi ve kararlı müdahalesi, ilçe sakinlerini rahatlattı ve halkın güvenliğine yönelik kararlılığını bir kez daha teyit etti.

 

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, ilin huzuru ve güvenliği için sürekli aralıksız devam ettiğini vurguladı ve halkın can ve mal korumanın korunması adına hareket eden bu başarılı operasyonun devamını sağladı. Mudurnu ve çevre ilçelerdeki bu tür operasyonların devam ettirilmesi ve suçla mücadelede emniyet güçlerinin gösterdiği özverili çabanın sürdürülmesini bekliyor.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği