Mualla Özbey'in Ardından...
222
Mualla Özbey'inkazası,
 
D-100'deki feci kamerada
D-100 karayolunda 54 plakalı hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2’si ağır 7 kişi yaralandı. Kaza anları ise araç kamerasına saniye saniye yansıdı.
Kaza, D-100 karayolu Yumrukaya mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul istikametine gitmekte olan Melike T., idaresindeki 54 B *** plakalı hafif ticari araç ile D-100 karayolunda karşıya geçmek isteyen Mehmet Özbey yönetimindeki 14 ABR 917 plakalı otomobil çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle iki araç refüje savruldu. Meydana gelen kazada 14 ABR 917 plakalı araç içerisinde yolcu konumunda bulunan Mualla Özbey ve Meryem Tombul ağır yaralanırken sürücü Mehmet Özbey hafif yaralandı.
Ayrıca hafif ticari araç içerisinde bulunan sürücü Melike, Efe, Emre ve Zümra Taşkın yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine kısa süre içerisinde gelen sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı olan ve kalbi duran Mualla Özbey’e kaza mahallinde dakikalarca kalp masajı yapıldı. Kalp masajı yapılarak ambulansa bindirilen Mualla Özbey hastaneye kaldırıldı.
Aracın başında dakikalarca oturdu
Öte yandan kazada yara almayan sürücü Mehmet Özbey, eşi Mualla Özbey’in ve araçta bulunan Meryem Tombul’un hastaneye götürülmesinin ardından paramparça olan aracının yanı başında dakikalarca oturdu. Özbey, daha sonra ise tedbir amaçlı hastaneye götürüldü.
Kaza anı araç kamerasında
Meydana gelen kaza anları ise bir aracın içerisinde bulunan kameraya yansıdı. Yolun karşısına geçmek isteyen otomobile, hafif ticari aracın çarptığı feci anlar saniye saniye kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Mualla ve Mehmet Özbey

 

Mualla Özbey'i,

Daha iki gün önce Yeniçağ'da CHP Bolu İl Teşkilatı tarafından yürütülen seçim çalışmalarında BOLUNET olarak fotoğraflamıştık.

Elim bir trafik kazası sonrası hayatını kaybeden ve Beşkavaklar Mahahallesi Muhtarı Mehmet Özbey'in eşi olan CHP İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Mualla Özbey'in cenaze törenine katılım olağandan çok yüksekti.

Birçok insan ve medya kuruluşu sosyal medyadan taziyelerini yayınladı.

Türker Ateş: "İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyemiz Mualla ÖZBEY'i bugün son yolculuğuna uğurladık. Merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz."

Mudurnu Haber: " Mualla ÖZBEY vefat etti. Bolu Beşkavaklar Mahallesi Muhtarı Mehmet Özbey'in eşi Mualla Özbey geçirdikleri trafik kazasında vefat etti. Merhume ablamıza Allah'tan rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Değerli Ablam , Güleç yüzlü insan Mualla Özbey Ablamızı elim bir trafik kazasında kaybettik. Allah tan rahmet Ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim. Aydın Özpelit"

Gülten Ceylan Tarhan: "Çok üzdün bizi be Mualla Özbey abla..Mekanin cennet olsun..1993 yilinda çektirdiğimiz fotografın kaldı ve anılar"

Zuhal Toker Işın: "Uzun yıllardır birlikte çalıştığımız çok değerli arkadaşımız Sayın Mualla Özbey'i elim bir trafik kazasında ne yazık ki kaybettik ,üzüntümüz çok büyük ailesine sevenlerine arkadaşlarına örgütümüze baş sağlığı diliyorum...Işıklar içinde olsun..."

Özer Özcan: "Değerli Yol Arkadaşımız, SN. MUALLA ÖZBEY' i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Bolu'muz çok kıymetli bir evladını kaybetti. Mekanı cennet olsun. Nurlar içinde yatsın. Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum."

Hülya Berberoğlu: "Değerli yol arkadaşım Mualla Özbey nurlarda uyu mekanın cennet olsun allah rahmet eylesin çok üzgünüz."

Rasim Özdemir: "Beşkavaklar Mahallesi Muhtarımız Mehmet Özbey’in kıymetli eşi Mualla Özbey’in vefatını büyük bir üzüntü içersinde öğrendik.Yaşanan trafik kazası sonrası Mualla Özbey maalesef kurtarılamadı, başımız sağolsun.Kazayı hafif atlatan Mehmet özbey’in acısını paylaşıyor, kendisine ve yakınlarına sabırlar diliyorum."

Melike Sarıkaya: "İNNA LİLLAHİ ve İNNA LEYHİ RACİUN BİRİCİK ANNEMİZ Mualla Özbey ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCUNDA HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR."

Emine Davarcıoğlu: "Beşkavaklar mah muhtarımız mehmet özbey in değerli eşi mualla hanımın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine de sabırlar diliyorum"

Asuman Şentürk Tekin: "Her zaman kendisini gülen yüzü ve samimiyeti ile hatırlayacağımız Cumhuriyet Halk partimize gece gündüz çalışmaları ile destek olan Beşkavaklar Mahallesi muhtarımız Mehmet Özbey’in değerli eşi Mualla Özbey ablamızı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Mualla Ablamıza Allah’tan rahmet değerli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum"

CHP İl Başkanlığı: "İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyemiz Mualla ÖZBEY'i bugün son yolculuğuna uğurladık. Merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz."

İlhami Çetin: "Dün Bolu'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Bolu beşkavaklar mahallesi muhtarı emekli öğretmen Mehmet özbey'in eşi emekli eski Mudurnu adliye çalışanlarından Mualla Özbey Bolu Beşkavaklar yeni camiden ikindi namazına müteakip şehitler mezarlığına defnedilecek. Kederli ailesine başsağlığı dileriz Allah rahmet eylesin"

 
 

 

 

 

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 6 6 0 18
2 FB  Fenerbahçe 6 4 1 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği