Millet İttifakı İl Başkanları, SEÇİM GÜVENLİĞİ Koordinasyon Toplantısı Yaptı......
222
 
Millet İttifakı ortakları Saadet Partisi Bolu il Başkanlığında, İl Başkanı İsa Sayın'ın iftar programı ve Seçim Güvenliği Koordinasyon Toplantısında  yer aldılar. İftar yemeğinden sonra, yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde sandık güvenliği başta olmak üzere bir çok konuda uzlaşı ve fikir birliği sergilediler. Toplantı esnasında CHP Bolu Milletvekili Adayları Sayın Türker Ateş ve Sayın Burak Cop'un kısa nezaket ziyaretide memnuniyet vericiydi. Başkanlar toplantıyı farklı şekillerde sosyal medya üzerinden duyurdular.
 
CHP Bolu İl Başkanı Ersan Türkoğlu;
Saadet Partisi İl Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu iftar sonrasında milletvekili adaylarımız ve ittifak ortaklarımız ile toplantı gerçekleştirdik. Misafirperverliğinden dolayı Saadet Partisi İl Başkanı İsa Sayın'a teşekkür ederiz.
 
Deva Partisi Bolu İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin;
Millet İttifakı İl Başkanları olarak Saadet Partisi Bolu İl Başkanlığının misafiri olarak birlik beraberlik içinde iftarımızı yaptık. Ardından ortak çalışmalar konusunda istişare ettik. DEVA Partisi Bolu İl Başkanlığı olarak ev sahipliğinden ötürü Saadet Partisi teşkilatına ve İl Başkanı Sayın İsa Sayın’a teşekkür ederiz.
 
Gelecek Partisi Bolu İl Başkanı Özkan Güneç;
Gelecek Partisi Bolu il başkanlığı olarak Saadet Partisi Bolu il Başkanlığın iftar programına dahil olduk.Anlamli iftar programı için İsa bey ve Teşkilatına teşekkür ederim. Birlikte başaracağız.Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Millet ittifakın Temsilcileri(Gelecek,Deva,Saadet,Chp,Demokrat,İyi) olarak saadet partisi Bolu il başkanlığı ev sahipliğinde sandık güvenliği için seçim çalışmalarina başladık.
Ayrica (CHP,Gelecek,Deva,Saadet,demokrat) partilerin Milletvekili ortak
adaylarımız (Türker ateş , Burak cop )
bizlere dahil oldular.Birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız
 
 
 
br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 6 6 0 18
2 FB  Fenerbahçe 6 4 1 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği