MHP'den Bolu Belediye Başkanlığı İçin İki Güçlü Aday Adayı: İmdat Aslan ve Cihan Başaran...BoluNet
222

MHP'den Bolu Belediye Başkanlığı İçin İki Güçlü Aday Adayı: İmdat Aslan ve Cihan Başaran

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Bolu Belediye Başkanlığı için iki önemli ismi aday adayı olarak sahneye çıkardı. İmdat Aslan, partili partisiz tüm Bolu halkına hizmet etme sözüyle ve Cihan Başaran, yılların tecrübesiyle Bolu Belediye Başkanlığı yarışına resmi olarak katıldı.

 

İmdat Aslan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bizzat görüşerek, belediye başkan adaylığı için başvurusunu genel merkeze yaptı. Sosyal medyada yaptığı açıklamada, Bolu'ya hizmet etme amacını vurgulayarak, "Hayırlara vesile olacak inşallah" ifadesini kullandı. Siyasi kariyerine MHP'den devam eden Aslan, Bolu'daki tüm vatandaşlar için çalışma sözü verdi ve bu yolda ilerlemeye kararlı olduğunu belirtti.

Cihan Başaran ise, siyasete başladığı ilk günkü gibi temiz bir sicille ve hizmet odaklı bir yaklaşımla Bolu Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. Uzun yıllar boyunca mali müşavir ve ekonomist olarak edindiği bilgi birikimi ve mesleki tecrübeyi siyasi hayatına aktaran Başaran, 2018'de başlattığı "Yüksek Hızlı Tren" projesi gibi girişimleriyle Bolu'nun gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyor. Ayrıca, TBMM Meclis Komisyonu'na sunduğu ve kabul edilen kanun teklifi ile yasal düzenlemelerde aktif rol oynadı.

 

MHP'nin Bolu Belediye Başkan aday adayları İmdat Aslan ve Cihan Başaran, kendi yollarında Bolu'nun geleceğine yön vermek istiyorlar. Aslan'ın enerjisi ve Başaran'ın deneyimi, MHP'nin yerel siyasetteki çeşitliliğini ve gücünü gösteriyor. İki aday da, seçim kampanyalarında Bolu'nun ihtiyaçlarına ve vatandaşlarının beklentilerine odaklanacaklarını taahhüt ediyorlar.

 

Bu haber BoluNet için İbrahim Atalay tarafından hazırlanmıştır.
Daha fazla bilgi ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği