Mehmet İşcan'dan, CHP Milletvekili Adaylarına Önemli Uyarı...
222

Göynük Eski Belediye Başkanı Mehmet İşcan, Bolu CHP Milletvekili Adayları tanıtım programında , Adaylara yönelik bir takım uyarılarda bulundu.

İşcan, önümüzdeki seçimlerin çok önemli olduğunu belirterek, dikkat edilmesi gereken bir çok husun olduğunu ve bunları gerçekleştirmek için hafife alınmaması gerektiğini vurguladı. Özellikle ilçeye yapılan bu programın kendisi tarafından memnuniyetle karşılandığını ancak CHP'den aday adayı olan diğer 20 adayın neden burada olmadığını sordu. Seçimlerde sandık güvenliğinin ihmal edilmemesi gerektiğini bahseden İşcan, sandık müşahid ve görevlilerinin eksik olmamasını ve görevlerini vatan aşkıyla gerçekleştirmeleri gererektiğini vurguladı. Adaylara başarılar dileyerek. Cumhuriyet Halk Partisinin amaç ve hedefleri doğrultusunda her zaman hizmet etme aşkıyla hareket ettiğini belirterek,  tüm halkında bu yönde ülke menfaatleri doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkilaplarına sahip çıkılarak ülkemizin farklı siyasi, dini hareketlere mazhar bırakılmamasının öneminin altını çizdi.

CHP Yekilileri ve CHP Milletvekili Adayları da hep birlikte Sayın İşcan'a uyarıları hakkında söz vererek dikkat edeceklerini belirttiler.

 

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 6 6 0 18
2 FB  Fenerbahçe 6 4 1 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği