Mahalle Sevdasıyla Dolu Bir Kalp: Hacer Akalın Bursalı'nın Eğitim Misyonu... BoluNet
222

Bolu'nun Tabaklar Mahallesi'nde Muhtar Adayı Hacer Akalın Bursalı'nın Yoğun Ziyaret Trafiği

 

Bolu'nun Tabaklar Mahallesi muhtar adayı Hacer Akalın Bursalı, mahallesindeki kamu idarelerine yönelik ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Bolu Valisi Erkan Kılıç'ı makamında ziyaret eden Bursalı, bu defa da mahallesinde bulunan Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Mahallesinin ihtiyaç ve beklentilerini, eğitim odaklı projelerini yetkililere aktaran Bursalı, Tabaklar Mahallesi'nin gelişimi için yoğun bir çaba sarf ediyor.

 

Cemil Sarıcı, Bolu İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmakta ve bu önemli ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Tabaklara Mahallesi sınırları içinde yer alması, Hacer Akalın Bursalı'nın mahallesinde eğitim alanında yapmayı planladığı çalışmalar için büyük bir avantaj sağlıyor.

 

Bursalı, ziyareti sırasında, "Tabaklar Mahallesi'nin gençlerine ve çocuklarına daha iyi eğitim imkanları sunabilmek için elimden geleni yapacağım. Mahallemizin eğitim altyapısını güçlendirmek, gençlerimizin daha kaliteli eğitim fırsatlarına erişimini sağlamak öncelikli hedeflerim arasında yer alıyor." şeklinde konuştu.

 

Hacer Akalın Bursalı'nın bu ziyaretleri, mahalle sakinleri tarafından büyük bir ilgi ve takdirle karşılanıyor. Mahalleli, muhtar adayının proaktif yaklaşımı ve çözüm odaklı çalışmaları sayesinde Tabaklar Mahallesi'nin daha iyi bir geleceğe sahip olacağına inanıyor.

 

Bu ziyaretler, aynı zamanda Bursalı'nın mahalle için olan tutku ve kararlılığını gözler önüne seriyor. Tabaklar Mahallesi'nin ihtiyaçlarına yönelik somut adımlar atılması, muhtar adayının öncelikleri arasında yer almakta. Hacer Akalın Bursalı'nın bu yoğun çabası, mahallesinin her açıdan gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği