Mahalle Sevdası Bir Başka: Fatma Söyleyici ile Yenilenme Zamanı...BoluNet
222

Kılıçarslan Mahallesi'nin Yeni Yüzü: Fatma Söyleyici Muhtarlık İçin Adaylığını Açıkladı

 

Kılıçarslan Mahallesi'nde muhtarlık seçimleri öncesinde, Fatma Söyleyici muhtar adaylığını kamuoyuna duyurdu. Söyleyici, yaşanabilir bir mahalle yaratma hedefiyle yola çıktığını ve ekibiyle birlikte mahalle sakinlerinin hayatını iyileştirmeye adanmış bir dönem vaat ettiğini ifade etti.

 

1965 Samsun doğumlu olan Fatma Söyleyici, lise eğitiminin ardından 1987 yılında Orman Ürünleri Sanayi Kurumu'nda memuriyet hayatına başlamış ve çeşitli birimlerde görev alarak tecrübe kazanmıştır. Sağlık Bakanlığı bünyesinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nden 2011 yılında emekli olmuştur.

 

35 yıldır Bolu'da yaşayan Söyleyici, zamanını üretebileceği ve kendini geliştirebileceği alanlarda kurslara katılarak ve sosyal ile kültürel aktivitelerde bulunarak değerlendiriyor. Mahalleli ile sürekli iletişim halinde olan Söyleyici, arkadaşlarıyla vakit geçirmekten keyif aldığını belirtiyor.

 

Ekip listesinde yer alan asil azalar arasında emekli hemşire Leyla Özsaraç, ziraat mühendisi Seval Tekmen, eczacı Sevim Kışlak ve emekli memur Elif Aldemir gibi tecrübeli isimler bulunuyor. Yedek azalar ise emekli Nilgün Bayer, kuaför Tuğba Sülüş, ev hanımı Dilek Ulusan ve emekli öğretmen Fatma Yılmaz'dan oluşuyor.

 

Fatma Söyleyici'nin muhtarlık vizyonu, ekonomik durumu yeterli olmayan ihtiyaç sahibi komşuların ve başarılı öğrencilerin devlet desteklerinden faydalanabilmesi için köprü vazifesi görmek üzerine kurulu. Mahalle sakinlerinin rahat bir yaşam sürmesi için gerekli hizmetleri almaları, yol ve çevre düzenlemelerinin yapılması konusunda talepkar ve takipçi olacağını ifade ediyor.

 

Seçilmesi durumunda, mahalle sorunlarına ve gelişime açık yönlerini paylaşarak, mahallelilerle ortak bir platform oluşturarak, mahallenin sürekli gelişimini sağlayacağını belirtiyor. Her zaman ulaşılabilir, şeffaf ve adil bir yönetim anlayışı ile görevlerini aksatmadan yerine getireceğine söz veriyor.

 

Fatma Söyleyici ve ekibinin adaylığı ve mahallenin geleceği için vaatleri, Kılıçarslan Mahallesi'nde yaşayanlar için yeni bir başlangıç ve umut olabilir. Mahallelinin desteğiyle Söyleyici'nin hedefleri ve vaatleri, mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini artıracak nitelikte.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği