Madalya Avcısı Bolulu Gençler: Karate Şampiyonasında Zirveye Tırmanış... BoluNet
222

Karate Şöleninde Bolu Rüzgarı: Genç Yıldızlarımız Türkiye’yi Salladı...

 

Bolu, karatenin yıldızlarını ağırlayan ve tüm Türkiye'nin gözünü çevirdiği bir başarı hikayesine ev sahipliği yaptı. Türkiye Kyokushin Minik-Yıldız-Ümit-Genç-U21 Karate Şampiyonası'nda Bolu'dan genç sporcular, kıyasıya rekabetin ortasında, hünerlerini sergileyerek önemli başarılar elde etti. Karabük Yenimahalle Spor Salonu'nda 14-17 Şubat 2024 tarihleri arasında düzenlenen ve 1000 sporcunun kıyasıya mücadelesine sahne olan şampiyonada, Bolu'nun gururları Medine Üzük ve Hakime Nur Kaya isimlerini Türkiye'nin en iyi karatecileri arasına yazdırdı.

 

65 Kg Gençler kategorisinde tatamiye çıkan başarılı sporcumuz Medine Üzük, rakiplerini bir bir yenerek bronz madalyanın sahibi oldu. Üzük'ün bu başarısı, Merkez ilçemizin sportif başarılarına parlak bir madalya daha ekledi.

 

Kıbrıscık ilçemizin yetiştirdiği bir diğer genç yetenek Hakime Nur Kaya ise, 45 Kg Yıldızlar kategorisinde Türkiye beşincisi olarak bizlere gurur yaşattı. Kaya, çeyrek finale kadar yükselerek elde ettiği bu önemli başarıyla, ilçemizin spor alanındaki potansiyelini gözler önüne serdi.

 

Bolu'nun bu genç ve dinamik sporcuları, karatenin gerek fiziksel gerekse zihinsel disiplinini ilimizdeki genç nesillere örnek olarak sergiliyorlar. Antrenmanlardan turnuvalara, her bir ter damlasının karşılığını almanın verdiği mutlulukla, gelecek için umutlarımızı yeşertiyorlar. Onların bu başarısı, ilimizin spor alanındaki yatırımlarının ve gençlere verdiği önemin bir göstergesi niteliğinde.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği