Likya Granfondo 2023: Bolu'nun Gururu Okan Türk Fırtınası...BoluNet
222

LİKYA GRANFONDO 2023: Tarihin ve Doğanın Kucaklaştığı Muhteşem Geleneksel Yarış!

Büyüleyici tarihi ve coğrafi güzellikleriyle adından sıkça söz ettiren Fethiye, Likya Granfondo 2023 organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Bu uluslararası arenada, sporun birleştirici gücüyle toplumun her kesimini bir araya getiren bu etkinlik, adeta bir festivale dönüştü. Gençlerin madde bağımlılığından uzaklaşmasını teşvik eden bu organizasyon, bedensel engelli vatandaşlarımızın topluma daha aktif katılımını da destekledi.

 

Okan Türk'ten Likya Granfondo'da Dikkat Çeken Performans!

Bolu'nun gururu, Bolu Gençlik Merkezi Kulübü'nün Bisiklet Sporcusu Okan Türk, Fethiye'nin eşsiz güzelliklerinde düzenlenen Likya Granfondo 2023'te adeta rüzgar gibi esti! 98 km'lik bu zorlu parkurda, Türk'ün gösterdiği üstün performans, izleyen herkesi kendine hayran bıraktı.

Yarışta Ercüment Boran ve İlya Romanov gibi uluslararası arenada tanınmış isimlerle kürsüyü paylaşan Türk, 40-44 yaş kategorisinde de ikincilikle taçlandırıldı. Okan'ın bu başarısı, onun sadece Bolu'nun değil, Türkiye'nin de gururu olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Bu destansı başarının ardından BoluNet olarak, Okan Türk'ü gönülden tebrik ediyoruz. Onun bu parlayan yıldızının, spor dünyasında daha nice başarılara imza atacağına inanıyoruz.

Okan, seni alkışlıyoruz!

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği