Lastik Patlatma mı, Karpuzcu mu? Bahadır ve Zafer'in Yokuş Serüveni!...BoluNet
222

Yokuş Yukarı Bir Zafer

Bahadır ve Zafer'in Sevimli Rekabeti

Bir yarışma, iki deneyim: Bahadır Düner, o yokuşu çıkarken adeta Göbeklitepe'nin tüm taşlarını omuzlarına yüklemiş gibi, Zafer Yalın ise çiçeğini burnunda bir bahar sabahı gibi rahat. İki bisikletçinin aynı yokuşta farklı duygu ve ifadeleri sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Bahadır'ın paylaşımı sosyal medyada patlama yaptı: "Yokuşlarda acı çekmek bu sporun doğasında var da anlamadığım Zafer niye gülüyor ". Bu paylaşımın ardından Bahadır'ın arkadaşları da yorumlarıyla sahne aldı. Erkan Fedar "Sana bakıyor abi... Bilemedim...", Ali Çakır ise "Acı bizi anca güldürür Selamlar abi" gibi eğlenceli yorumlarla konuyu işledi.

Bu tatlı rekabetin ve şakalaşmaların gölgesinde, aklıma birkaç teori geldi.

Lastik Patlatma Komploları

Mustafa Taşyıldız'ın dediği gibi, "Sen acı çekerken Zafer hoca gülüyorsa aklıma kötü şeyler geliyor mesela lastiğin falan patlaktır." Acaba Zafer, Bahadır'ın lastiğini mi patlattı? Tabii ki bu sadece bir şaka, ama eğlencesine malzeme olabilecek bir detay.

Karpuzcu Teorisi

Bulut Bulut'un fikri ise oldukça özgün: "Arkadan gelen karpuzcunun haline gülüyor galiba". Bir karpuzcu, yokuşu tırmanmaya çalışırken bisikletçilerin arasına karışsa, elbette bu görüntü Zafer'i güldürebilir.

Acı'nın Tatlılığı

Uğur Köse'nin ifadesiyle: "Cevap basit, acı çekmekten zevk alıyor Zafer ". Bazı insanlar, meydan okumanın ve sınırlarını zorlamanın verdiği hazzı anlatamazlar; belki de Zafer Yalın tam da bu duyguyu yaşıyor.

Her ne olursa olsun, bu sevimli rekabet ve arkadaşça yorumlar, spora olan ilgiyi ve bir arada yapılan etkinliklerin neşesini yükseltiyor. Unutmayın, sonuçta önemli olan kazanmak değil, yolda olmaktır.

Son olarak, Bahadır'ın da belirttiği gibi, yokuşlarda acı çekmek bu sporun doğasında. Ama belki de Zafer, bu acıyı farklı bir seviyede yaşıyor; kim bilir, belki de acıyı mutluluğa çeviren bir formül bulmuş durumda.

Eğer bir gün yokuş çıkarken biri yanınızda gülümsüyorsa, sakın şaşırmayın. Belki de o, yokuşu sizinle birlikte çıkmaktan mutluluk duyuyordur.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği