Kurt Vonnegut ve Hayatın Değerleri Üzerine
222

Bolunet  | Haftasonu Özel Sayı


Hayattan Notlar: Yormayın

Merhaba sevgili Bolunet okurları, iyi pazarlar! Bugün sizlere, hayatın o karmaşasında bazen unuttuğumuz, ama çok değerli bir gerçeği hatırlatmak istiyoruz: "Yormayın."

Hayat, birçok zorlukla, sıkıntıyla, sorunla dolu, kabul. Ancak bu zorlukları aşmak için çoğu zaman bedenimizi, zihnimizi ve hatta kalbimizi gereğinden fazla yoruyoruz. Bu yorgunluk zamanla bizi mutsuzluğa sürüklüyor. Ancak, asıl dikkat etmemiz gereken iki şey var: dilimiz ve kalbimiz.

Ünlü yazar Kurt Vonnegut'un bir sözü vardır: "Anlamayanlar için dilimi, değersizler için kalbimi yormadığım günden beri daha mutluyum." Bu cümle, hayatımızda kimlere ne kadar enerji harcadığımızla ilgili derin bir farkındalık yaratıyor. Dilimizle söylediklerimize, kalbimizle hissettiklerimize dikkat etmeliyiz.

Bugünden itibaren, bedeninizi, zihninizi, dilinizi ve kalbinizi kime, neye ve neden yorduğunuzu sorgulayın. Kimi zaman, bu enerjiyi hak eden insanlara, değerli anlara ve güzel şeylere harcamak daha değerlidir. Mutsuzluğun kaynağı, gereksiz yorgunluktan başka bir şey değil.

Bu hafta sonu, hayatın hızında biraz yavaşlayın. Kendinizi, sevdiklerinizi, hayallerinizi ve değerlerinizi düşünün. Işııl ışıl, pırıl pırıl, apaydınlık bir gün geçirmenizi diliyoruz. Dilinizi ve kalbinizi hak edenler için yorun, gerisini hayata bırakın.

Mutlu, huzurlu ve enerji dolu bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle...

Bolunet Ekibi

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği