Küçük Kalplerden Büyük Jest: Gazipaşa İlkokulu'nda Öğretmenler Günü Sürprizi... BoluNet
222

Bolu'da Öğretmenler Gününe Özel Kutlamalar: Eğitim Camiasından Sıcak Anlar 

 

Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi Bolu'da da 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde çeşitli etkinlikler ve sıcak anlarla kutlandı. İl genelindeki okullarda ve eğitimin düzenlendiğini kutlamalar, hem öğretmenlerin hem de sertifikalandırılması için muhteşem anlar yarattı.

 

Gazipasa İlkokulu'ndan Sürpriz Kutlama : Gazipasa İlkokulu'na, örneklere sürpriz bir etkinlikle teşekkür etti. Kendi hazırladıkları pankartlar ve depolanan fotoğrafların bulunduğu maskelerle okulların bilgilendirildiği, dağıtıldığı konfeti yağmuru ile sunulan fotoğraflar. Müzik eşliğinde şarkılar söyleyenleri, büyüttüğü duygulandırdı.

 

Habibullah Üstün Kız İmam Hatip Lisesinde Kutlamalar : 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Habibullah Üstün Kız İmam Hatip Lisesinde düzenlenen programda, emek ve özverileri vurgulandı. Yerel toplantılarda katılımın gösterdiği etkinlikte, bilgilendirme tarafından düzenlenen tiyatro, şiir, şarkı ve oratoryo gösterileri sergilendi. Program, emekliye ayrılan işçilere verilen hizmet şeref belgeleriyle taçlandırıldı.

 

Bolu Genelinde Coşkulu Kutlamalar : Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başlayan kutlamalar, Bilim ve Sanat Merkezi'nde devam etti. Bolu Vali Vekili İlhan Turgut, İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, pandemi sürecinin değişiminin önemi vurgulandı. Şerife Bacı Anaokulu ve Bolu Fen Lisesi'nde gerçekleştirilen etkinlikler büyük beğeni topladı.

 

Öğretmenler ve öğrencilerden Teşekkür Mesajları : Kutlamaların sonunda, eğitmenler ve bilgiler, bu özel günü bir arada kutlayabilmekten dolayı duygularını dile getirdiler. Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen çeşitli yarışmalarda ödül alan öğrenciler ve eğitmenlere hediyeler takdim edildi. Yeni mesleğe adım atan seçimlerin yemin töreni ile program sona erdi.

 

Bu haber BoluNet tarafından hazırlanmıştır.
Daha fazla bilgi, büyüme analizi ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği