Küçük Hayat, Büyük Umut: Kanserli Kediye Destek Zamanı
222

Sevgili hayvan dostları,

Yalnızca dört ayaklı minik dostlarımızın bize sunduğu sevgi, sevinç ve sadakati bilenler, onların hayatlarının ne kadar değerli olduğunu anlar. Hayvan dostlarımızla paylaştığımız hayatın her anı, birbirimize olan sevgimizi ve bağlılığımızı güçlendirir. Onlar, hayatlarını bizimle paylaşan sessiz dostlarımızdır, ancak ne zaman ve nasıl yardıma ihtiyaçları olduğunu anlamamız bazen zordur. Ve şu anda bizim yardımımıza ihtiyaç duyan bir dostumuz var.

Bu aramızdaki değerli dostumuz, kanserle savaşan bir kedi. Bu minik dostumuzun acilen radyoterapi tedavisine ihtiyacı var ve bu tedavi, maalesef, maddi bir yük getiriyor. Bolpati Derneği bu durumu gözlemleyerek, bizlere de yardımcı olabileceğimizi hatırlatıyor.

Biz, bir topluluk olarak, ne kadar çok kişi olduğumuzu ve ne kadar çok şey başarabileceğimizi biliyoruz. Ama bazen, tek başına bir kişinin bile yapabileceği bir şey olduğunu unutuyoruz. Şimdi bu küçük dostumuz için bir fark yaratma zamanı. Belki de ayrı bir miktar para biriktiremezsiniz, ama her birimiz katkıda bulunursak, bu durumu değiştirebiliriz. Her kuruş, her yardım, hayati önem taşıyor.

İster bir kedinin, isterse bir insanın hayatını kurtarmak olsun, her yaşamın kıymeti aynıdır. Küçük dostlarımız bizim sevgi, ilgi ve yardımımıza muhtaç. Belki de onları iyileştiremeyiz, ama onların yaşamını daha yaşanabilir kılmak için çabalayabiliriz. Bu çabalardan biri de maddi destek sağlamaktır.

Bolpati Derneği hesap numarası: TR 63 0006 7010 0000 0069 1187 39. Eğer yardımcı olmak isterseniz, "kanserli kedi" açıklamasıyla bir miktar bağış yapabilirsiniz. Hiçbir katkı küçük değildir ve her biri çok değerlidir.

Haydi, bu küçük dostumuz için bir araya gelelim. Bir hayatı kurtarmak için bütün bir dünyayı değiştirmeniz gerekmez, sadece biraz sevgi ve yardımseverlik göstermeniz yeterlidir.

Yardımseverliğiniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

BOLUNET AİLESİ

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği