Kızık Yaylası'nda Kar Eğlencesi: Boluluların Şen Kahkahaları... BoluNet
222

Bolu'nun Kış Cenneti Kızık Yaylası'nda Eğlence Zirvede: Yukarı Çarşı Esnafları da Karın Tadını Çıkarıyor

 

WhatsApp Image 2024-01-28 at 20-00-47 (1)

 

Kim demiş Bolulular eğlenmesini bilmez diye... Bolu'nun beyaz örtüsüne bürünen Kızık Yaylası, kışın tadını çıkarmak isteyen herkesi ağırlamaya devam ediyor. Yukarı Çarşı esnaflarından Niyazi Sarıoğlu ve eşi, Ömer Uzunöz ve eşi, Umut Uzunöz ile birlikte bu beyaz cennetin tadını doyasıya çıkarıyorlar. Şehrin sevilen simaları, şişme botlarla kaymanın heyecanını yaşarken, gülümsemeleri ve neşeli çığlıkları ile yaylanın enerjisine enerji katıyorlar.

 

 

Soğuk hava, onları durdurmak bir yana, kaymanın ve kışın verdiği mutluluğu ikiye katlamış gibi görünüyor. Ailece yapılan bu kış aktivitesi, hem çocuklar için unutulmaz anılar yaratıyor hem de büyüklerin çocukluklarını hatırlamasına vesile oluyor. Niyazi Bey ve Ömer Bey'in kahkahaları, çocuklarının coşkusuyla birleşince, yaylanın soğuğuna sıcak bir atmosfer yayılıyor.

 

 

Bu özel an, Bolu halkının topluluk ruhunun ve kış mevsiminin tadını çıkarmanın her yaştan insan için mümkün olduğunun bir göstergesi. Ailelerin ve dostların bir arada, kışın verdiği bu doğal güzellik içinde eğlenmesi, Bolu'nun kültürünü ve toplumsal yapısını güçlendiriyor. Kim demiş ki Bolulular eğlenmesini bilmez diye... Yukarı Çarşı esnaflarımız, hem iş stresinden uzaklaşmanın hem de aile bağlarını pekiştirmenin neşeli yollarını bizlere gösteriyor.

 

 

BoluNet olarak, bu samimi ve eğlenceli anları haberlerimize taşıyarak, Bolu halkının sıcak ve birleştirici yüzünü yansıtmaktan gurur duyuyoruz. Şehrimizin güzelliklerini ve sakinlerinin yaşam sevincini, her zaman olduğu gibi siz değerli okurlarımıza ulaştırmaya devam edeceğiz.

Her zaman, her yerde, BoluNet.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği