Kış Günü Yaban Hayatına Umut: Muhterem Ataman'ın Gönüllü Görevi...BoluNet
222

Güvenlik Görevlisi Boş Zamanlarını Yabani Hayvanlara Yardım Ederek Geçiriyor.

 

Bolu'nun doğa sever Güvenlik Görevlisi Muhterem Ataman, ormanlarda yaşayan yabani hayvanlara özverili bir yardım eli uzatıyor. Kış aylarında yiyecek bulmakta zorlanan bu hayvanlar için Ataman, kendi imkanlarıyla simit, poğaça, hatta kasaptan et ve kemik temin ediyor.

 

39 yaşındaki Ataman, hayvanlara yardım etmenin sadece bir vicdani sorumluluk olmadığını, aynı zamanda büyük bir sevap olduğunu vurguluyor. Ormanlarda karşılaştığı kurt, ayı ve tilki gibi yabani hayvanlarla olan etkileşimlerini anlatan Ataman, bu canlıların yiyecekleri aldıktan sonra adeta teşekkür edercesine davranışlar sergilediklerini belirtiyor. Ataman, "Bir yabani hayvan gelip yesin" diyerek başladığı bu gönüllü faaliyeti, artık bir yaşam biçimi haline getirmiş.

 

Ataman'ın bu özverili çabası, çevresindeki insanlara da ilham kaynağı oluyor. Ormanlarda yaşayan hayvanlar için yapılan bu yardımlar, doğal yaşamın korunmasına katkı sağlıyor. Güvenlik görevlisi olarak geçirdiği zamanın dışında, yabani hayvanlara yardım etmeyi tercih eden Ataman, doğaya ve canlılara olan saygısını eylemleriyle gösteriyor.

 

Bu haber BoluNet için İbrahim Atalay tarafından hazırlanmıştır.
Daha fazla bilgi, derinlemesine analiz ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği