KILIÇDAROĞLU'ndan Önemli Uyarı DİKKAT !!! Ekonomik Sıkıntıların Örtbas Edilme Girişimi. Gerçekler ve Manipülasyonlara uyarı geldi....
222

Şırnak'ta gerçekleşen terör operasyonunda dört jandarma personeli ile bir güvenlik korucusu şehit oldu.

Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı ve Şırnak İl Jandarma Komutanlığı sevk ve idaresinde, dün Şırnak-merkez Bestler Dereler bölgesinde SİHA, Atak taarruz helikopterleri ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı desteğiyle gerçekleştirilen operasyonda, bir PKK/KCKlı terörist silahıyla birlikte etkisiz hale getirildi.

Bölgede operasyonlar sürerken, bugün arama faaliyeti sırasında mağarada sıkıştırılan bir grup teröristle sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada iki terörist daha silahlarıyla birlikte ölü ele geçirildi. Operasyonda, dört jandarma personeli ile bir güvenlik korucusu şehit oldu.

KILIÇDAROĞLU: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından taziye mesajı yayımladı: “Şırnak’ta düzenlenen operasyonda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır; yaralanan güvenlik korucumuz ve askerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!”

Şehit olan askerlerin kimlikleri, Jandarma Uzman Çavuş Serkan Ölmez, Jandarma Uzman Çavuş Bayram Doğan, Jandarma Uzman Çavuş Gaffar Mayik.

Millet İttifak Liderleri ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Recep Tayyip Erdoğan'ın asılsız söylemlerine karşı aşağıda aldıkları tavırları yansıması bahsedilmektedir.

Cumhur İttifakı Lideri Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakının teröristlerle birlikte, kandilden emir alıyorlar söylemlerini miting alanlarında hazırlanmış gerçekle alakası olmayan ilişkilendirmelerle halka anlatmaktadır. Millet İttifakı bu ithamlara sessiz kalmasa da Türk Halkı tarafından sürekli bu tür anlatımlar, muhalefetin oylarını artırma gayretinin önüne geçmektedir.

14 Mayıs seçimlerinde hiçbir Cumhurbaşkanı Adayı yüzde elliyi geçme şartını sağlayamamıştır. Her ne kadar Recep Tayyip Erdoğan yarışı 5 puan aralığında önde olsa da Kemal Kılıçdaroğlu kazanma gayretimizi ortaya koyup halkı yanıltanların ve ülkeyi yönetemeyenlerin karşısında dimdik ayakta olacaklarını belirtmektedir.

Seçim dönemi boyunca iktidar partisi tarafından muhalefet partisine yöneltilen asılsız ve çarpıtılmış iddialarla, siyasi atmosferde oldukça gerilimli bir hal almıştır. Bu çabalardan biri de muhalefetin teröristlerle yan yana gösterilerek halk nezdinde itibarsızlaştırılma girişimidir. Bu makale, güçlünün ekonomik sıkıntıları örtmek için muhalefetin terörle ilişkisi varmış gibi açıklamasının, demokratik siyasetin ve halkın çıkarlarına zarar vermeye ve fiili olarak örtbas etmeye yönelik bir taktik olduğu ortaya çıkmaktadır.

Terör İle Mücadelede Siyasi İstismar:

Terörle mücadele, bir ülkenin en temel güvenlik ve birlik kaynaklarından biridir. Ancak, terörün siyasi bir kavram haline dönüştürülerek muhalefetin itibarsızlaştırılma amacı, demokrasi ve hakimiyeti ilkesini riske atmaktadır. İktidar partisi, ekonomik sıkıntıları gözden kaçırmak amaçlı, muhalefeti terörle sınırlamakta ve bu şekilde insanların dikkatini gerçek sorunlardan uzaklaştırmaktadır.

Asılı Olmayan İthamların Tehlikesi:

Muhalefet partisine yöneltilen terörle birliktelik iddiaları, tamamen temelsiz ve gerçeklikten uzaktır. Bu tür asılsız ithamlar, demokratik süreç ve siyasi rekabeti zedelerken, siyasi muhalefetin görevini yerine getirmesini engellemede ve toplumda oluşan farklı seslerin ifadesinin içeriğidir. Halkın gerçek yönetimi, ekonomik politikaları ve yönetim hataları yerine, yapay bir tartışma ve ortamıyla gölgeleniyor.

Siyasi İhtiraslar ve Manipülasyonlar:

İktidarın terörle mücadeledeki eksikliklerini örtmek ve ekonomik sıkıntılarından kaçmak amacıyla muhalefet partisine terörist  göndermesi yapması, siyasi ihtirasların ürünü olan amaçlardır. Bu ithamlar, toplumun ilgisini çeken gerçek sorunlardan başka yöne çekmeyi hedeflemektedir. Ancak, gerçekleri inceleme ve değerlendirmeleri fark etmek toplum ve medyanın görev alanındadır.

İddiaların Temelsizliği ve Gerçekler:

Muhalefet partisini terörle birlikte iddiaların temelsiz olduğu birçok örnek üzerinden görülebilir. Muhalefet partisinin lideri ve üyeleri, terörle mücadele konusunda net bir duruş sergilemiş, terör örgütlerini hedef almış kınamış ve teröre karşı ortak bir tavır almışlardır. İddiaların gerçeklerini yansıtmadığı aşikârdır ve bu becerilerin, yeltenmelerin ekonomik sıkıntıları örtmek için kullanıldığı anlaşılmaktadır.

Gazetecilik Sorumluluğu ve Doğru Bilgiye Ulaşma Hakkı:

Bu konudaki gazetecilerin hakları oldukça büyüktür. Medya, doğru bilgiye ulaşmayı savunmalı ve asılsız ithamlara karşı muhafazalık gerçeklerini korumaktır. Gazetecilerin görevi, kamuoyunu gerçekleri denetlemek ve demokratik değerleri savunmaktır.

BOLUNET HABER

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği