Kılıçdaroğlu, Basına ve Halka Seslendi...
222

"Çok önemli bir seçime gidiyoruz.

O gün yani 28 Mayıs günü, 2 aday ve 2 farklı anlayış altını bir kez daha çizeyim 2 aday ve 2 farklı anlayış daha önce bir seçimi olmamış gibi sıfırdan milletimizin karşısına çıkacak.

Şunu da söylemek isterim, benim görevlerimden birisi de gerçekleri söylemektir. Başta ilk turda bize inanan bizi destekleyen 25.000.000 seçmen olmak üzere, oyunu kullanan tüm vatandaşlarıma yürek yürekten teşekkür ediyoruz.

Herkes sağ olsun.

Daha önce de belirttiğim gibi ilk turda sandıktan bu iktidarına karşı memnuniyetsizlik ve değişim mesajı çıktı.

Erdoğan iktidarının tüm sahalarında ilk turda çok güçlü bir şekilde dur dedik. Çünkü milletimin oyunun yarısını bile alamadılar. İktidar partisinin oyları önemli ölçüde eriyor. Neticede AK Parti 7 puan geriledi. Bunu bütün milletimizin bilmesini istedim.

Sevgili Vatandaşlarım, maalesef bir demokrasi şöleni ve huzur havası içinde geçmesi gereken bir seçim süreci Erdoğan'ın yalan ve iftira kampanyalarıyla gölgelendi.

Açıkçası ben karşımda, daha mert daha yürekli bir rakip görmek isterdim. İnsanımızı yani bu ülkenin vatandaşı da miting meydanlarında montajdan ve bundan medet ummayan adayları hak ediyordu. Yürekli doğru dürüst namuslu doğruları söyleyen, doğruca eleştiren, yürekli insanları hak ediyordu.

Ancak siyasi kültürümüz bir kez daha lekelendi. Siyasi kültürümüz bir kez daha lekelendi. Ancak milletimizi çaresizlik içinde, iftira ve karalama kampanyalarıyla aldatmaya çalışanlar amaçlarına ulaşamadılar. Vatandaşımız onlara bu görevi şimdilik ve daha sonrada vermeyecek. Nihayetimize, yani sonuçta milletimiz ilk turda yetkiyi iktidara vermeyerek bu sistemden ve bu zihniyetten ve memnuniyetsizliğini gayet açık bir şekilde ortaya koydu. Bunun yanında milletimiz bize de çok etkili başka bir mesajı verdi. Dedik ya doğruları söyleyeceğiz. Milletimiz öbür tarafa gereğini yaptı ama bize de güçlü mesajlar verdi. Kimi vatandaşlarımız sandığa gitmedi, kimi sandığa gitti tepki oy kullandı, kiminin de eli istemeye istemeye Erdoğan'a gitti. Çünkü mevcut yönetimin kara propagandasına maruz bırakıldı.

Sevgili Vatandaşlarım şunu da açık yüreklilikle ifade edeyim. Biz de sizlerin mesajlarını aldık. Bu güzel memleketimizde adalet, bereketin ve huzuru getirmek için ulaşmamız gereken daha milyonlarca vatansever insanımız var. Bu 10 günde, tüm gayretimizi bu alanda sevk ve sarf edeceğiz.

Ancak, öncelikle vatandaşlarımızı bir konuda aydınlatmak ve bu YSK meselesini açıklığa kavuşturmak isterim. Tüm tutanaklar elimizdedir. Altını bir daha çizelim, tüm tutanaklar elimizdedir. Tek bir oyun dahi hakkını yedirmeyeceğiz. Biz YSK'ya, gerekli tüm itirazları yaptık. Son bir oy dahi, son bir oy dahi, doğru yazılana kadar tepelerindeyiz.

Ancak, bu seçim bir kez daha gösterdi ki, bunların usulsüzlük ve ahlaksızlıkları sınır tanımıyor. Bunu da bütün vatandaşlarımın bilmesini isterim. 28 Mayıs tarihinde seçim sabahı her sandıta, bu kez 12 değil 5 müşahite ihtiyacımız var. Halkımızın, hakkını yedirtmeyeceğiz. Her koşulda güvenebileceğimiz, çok daha fazla yiğit kadın ve erkek müşahitlik görevlisine de ihtiyacımız var.

Bunu açık ve net söylüyorum.

Bize oy veren 25.000.000 kişiye çağrı yapıyor, ama gelin önce şu terör meselesini, suçlu psikolojisiyle, bize iftira atmaya çalışan asıl muhatabıyla yani Erdoğan'la bir konuşalım.

Erdoğan sen değil misin terör örgütleriyle defalarca masaya oturan kapı arkalarında milletimizden gizli gizli pazarlıklar yapan.

Senin ne haddine, bizim vatan sevgimizi sorgulamak.

Senin ne haddine bize kara çalmak.

Buradan açık ve tekrar ilan ediyor, bütün vatandaşlarıma ilan ediyorum.

Ben terör örgütleriyle masaya asla oturmadım ve hiçbir zaman da oturmayacağım.

Erdoğan, senin izlediğin hiçbir tavizkâr ve gizli kapaklı yolu izlemeyeceğim.

Ülkem için çalışacağım,

Vatanım için çalışacağım,

Erdoğan sen değil misin, fetö'yü besleyip büyüten ayağına kadar giden ne olursun ne olursun yalvarıyorum geri dön diyen sen değil misin.

Sen değil misin, onunla her yerde bir milletin ordusuna şanlı Türk Silahlı kuvvetlerine kumpas kuran.

Ben bunları bilmiyor muyum.

Bu millet bunları bilmiyor mu ?

Buradan ilan ediyoruz. Ben hiçbir zaman Mehmetçiğimize kumpas kuranlarla yan yana, yan yana durmadım. Asla ve asla durmayacağım, nokta.

Pardon açıkça söylüyorum, sen ülkenin sınırlarına, namusuna sahip çıkmadın.

Bir daha söylüyorum, Erdoğan sen ülkemin sınırlarına ve namusuna sahip çıkmadın.

Bu ülkeye bile bile, 10 milyondan fazla mülteci getirdin.

Bu da yetmedi. İthal oy işini sağlamak için, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlığını haraç mezat sattın.

Kendi vatandaşlarımızı mülteci konumuna düşürdün.

Buradan ilan ediyorum. Ben, iktidara gelir gelmez tüm mültecileri evlerine göndereceğim.

Erdoğan, sen bu ülkeyi uyuşturucu baronlarına teslim ettin. Anneleri, babaları uyuşturucu tacirleri karşısında çaresiz bıraktın. Memleketi mafya babalarının barınağına döndürdün.

Buradan ilan ediyorum. İktidara gelir gelmez, uyuşturucu baronlarının tamamının kökünü kazıyacağım.

Ve bu sebeple, iki adet torbacıya öldürdüğünüz gerçek ülkücü kardeşimiz Sinan Ateş'in hesabını, fütursuzca saklayan kuşlardan, soracağım. Yanan yürekleri soğutan olacağım.

Erdoğan, sen parmağındaki tek yüzüklen iktidara geldin.

Eğer bu yüzükten fazla bir şeyin varsa, bana hırsız diyebilirsiniz dedin. Ama şimdi, kendini, aileni ve etrafındakilerinin 7 sülalesini zengin ettin. Karun gibi yaptın. Onlara bak Erdoğan.

Ben hiçbir zaman çalmadım, çırpmadım. Buna tenezzül bile etmedim. Buradan ilan ediyorum, devletin ve milletin 5 kuruşun da gözü olanın beytülimane el uzatanın gözünü çıkaracağım, bağıracağım o paraları, ayrıca söz verdim milletime burunlarından fitil fitil getireceğim.

Bu memlekette vatansever ve namuslu kamu görevleri var. Bunu da hiç kimse unutmasın.

28 mayıs'ta yeni bir seçime giderken, vatandaşlarımıza seslenmek isterim.

Farkında mısınız ? Bunlar kalırsa, 10 milyondan fazla sığınmacı daha türkiye'ye gelecek. Bir daha söylüyorum, bunlar kalırsa 10 milyondan fazla sığınmacı daha türkiye'ye gelecek.

Farkında mısınız ? Bunlar kalırsa, dolar 30 liraya dayanacak, bir kuru ekmek 10 liraya çıktığında sefalet derinleşecek.

Bu kaçaklar, sığınmacılar potansiyel suç makinesine dönüşecek. Yağmalar başlayacak.

Farkında mısınız ? Bunlar kalırsa, şehirler sığınmacıların, mafya çetelerinin, uyuşturucu baronlarının kontrolüne geçecek.

Farkında mısınız ? Bunlar kalırsa, kadın cinayetleri artarak devam edecek, genç kızlar sokaklarda kendi başlarına gezemeyecekler.

Peki, tabi bu olacakların farkında mısınız.

Bunlar kalırsa, domuz bağıyla insanlarımızı öldürenler, iktidara ortak olacak.

Farkında mısınız ? Bunlar, teröristlere taviz vererek, ülkeyi yönetecek, her meşrepten teröristi memlekete ve meclise sokacaklar.

Kimse, kusura bakmasın. Biz buna asla izin vermeyeceğiz.

Vatanını seven, hiç kimse buna izin vermeyecek, nokta.

Bunun için, bunun için, 28 mayıs'ta sandığa gitmek ve tehlikeleri önlemek, hepimizin ahlaki vicdani ve vatani bir mecburiyetidir.

Ahlaki, vicdani ve vatani bir mecburiyet var, omuzlarımızda.

Gideceğiz ve oylarımızı kullanacağız.

Ve bunların tamamını düşünerek, işte bunun için, en az 1.000.000 insan sandık başında olacağız.

Söz mü ?

En az 1.000.000 insan sandık başında olacağız.

Güvenliği sağlayacağız.

Sevgili vatandaşım, seni de oy attığın sandığın başında bekliyorum.

Dün söyledim, dün söyledim, yine söylüyorum.

Biz bu vatanı sokakta bulmadık.

Biz bu vatanı sokakta bulmadık.

Milletim ayağa kalksın.

Vatanını seven, bizimle omuz omuza versin.

Vatanını seven, sandığa gelsin.

Hepinize, hepinize teşekkür ederim."

diyerek sözlerini bitirdi.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği