Kıbrıscık Yine Farkını Gösterdi: Kadınlar Günü'nde Duygusal Bir Dokunuş...BoluNet
222

Kıbrıscık'ta Anlamlı Kutlama: "Eli Öpülesi Anneler ve Kız Kardeşlerimiz" İçin Duygusal Kadınlar Günü Mesajı

 

Kıbrıscık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde bir kez daha yürekleri ısıtan bir etkinliğe imza attı. İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Kazanç, anlamlı bir mesaj yayımlayarak, "Eli Öpülesi Annelerimizin ve Kız Kardeşlerimizin Kadınlar Gününü" kutladı. Kıbrıscık'a pek çok ilki yaşatan ve toplumun her katmanında kadınların önemine dikkat çeken Kazanç, "Cennet Annelerimizin Ayakları Altındadır" diyerek, kadınların değerini bir kez daha vurguladı.

 

 

Kıbrıscık'ta Kadınların Gücüne Vurgu

 

İhsan Kazanç'ın yayımladığı mesajda, aile ve toplumun en önemli yapı taşları olan kadınların, hayatın her anını daha özel kılarak güzelleştirdiğine ve dünyayı daha yaşanılası hale getirdiğine dikkat çekti. Kadınların, tarihimiz boyunca var olma mücadelemizin ve medeniyet yolculuğumuzun en büyük destekçisi olduğunu belirten Kazanç, Türk kadınının eğitimden sağlığa, siyasal yaşamdan iş dünyasına kadar yaşamın her alanında çalışkanlık, fedakarlık ve hassasiyetiyle adından söz ettirdiğini ve Türk Milleti'nin geleceğe yürüyüşünde en önemli güvencesi olduğunu vurguladı.

 

Sevgi ve Şefkatle Dolu Kutlama

 

 

 

Kazanç'ın mesajı, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, üreten, eğiten, yetiştiren ve özverinin timsali olan kadınlara ithaf edildi. Başta şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri ile eşleri olmak üzere, dünyayı sevgi ile dolduran tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Kıbrıscık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün bu anlamlı kutlaması, toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadın haklarının öneminin altını çizdi.

 

Kıbrıscık'tan Mesaj Var: Kadınlarımız Hayatımızın Merkezinde

 

 

Kıbrıscık İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Kazanç'ın kadınlara yönelik bu duyarlı ve değerli mesajı, ilçede yaşayan herkesi gururlandırdı ve toplumda kadınlara yönelik saygı ve sevginin artmasına katkı sağladı. Kıbrıscık'ta kadınlar günü vesilesiyle yapılan bu anlamlı kutlama, kadınların toplumdaki yerinin güçlenmesine ve kadın-erkek eşitliği bilincinin yaygınlaşmasına önemli bir katkı sunuyor.

 

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış

 

Kıbrıscık İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Kazanç'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için yayımladığı duygusal ve anlamlı mesaj, toplumsal cinsiyet eşitliğinin ve kadın haklarının önemine dikkat çeken güçlü bir adım oldu. Kıbrıscık'tan yükselen bu ses, BoluNet aracılığıyla dünyaya duyuruluyor. Kadınların yaşamımızdaki merkezi rolü ve toplumda eşitliğin sağlanması yönündeki çabalar, BoluNet'in global bakış açısıyla tüm dünyaya ulaşıyor.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği