Kıbrıscık'tan Türkiye'ye Uzanan Cesur Yolculuk: Emine Mercan Adaylık Başvurusunu Tamamladı... BoluNet
222

Kıbrıscık'ta Bir İlk: Emine Mercan, AK Parti'den Belediye Başkan Aday Adayı Oldu.

Kıbrıscık ilçesinin siyasi arenada yeni bir dönem başlıyor. 49 yaşında, iki çocuk annesi ve aynı zamanda sevilen bir esnaf olan Emine Mercan, ilçenin ilk kadın Belediye Meclis Üyesi ve mahalle muhtarı olarak hizmet vermişti. Şimdi de AK Parti'den Belediye Başkan aday adayı olarak adını tarihe yazdırıyor. Bu tarihi adaylıkla birlikte Mercan, Kıbrıscık'ın sesini ulusal platforma taşımak ve ilçenin gelişimini ön plana çıkarmak istiyor.

Facebook üzerinden yaptığı paylaşımla aday adaylığı başvurusunu tamamladığını duyuran Mercan, desteklerini esirgemeyen başta Kıbrıscıklı kadınlar olmak üzere tüm Kıbrıscık halkına teşekkür etti. Mercan, Kıbrıscık için tek temennisinin ilçenin daha yaşanabilir bir yer olması olduğunu belirtti. Bu gelişme, Mercan'ın çalışmalarının sadece yerel düzeyde değil, aynı zamanda ulusal düzeyde de yankı bulabileceğinin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

AK Parti Bolu İl Başkanlığı ve Kıbrıscık AK Parti İlçe Başkanlığı da bu adaylığı destekleyen açıklamalarıyla Mercan'a olan inancını ve ilçenin geleceğine olan bağlılığını gösteriyor. Emine Mercan'ın adaylığı, Kıbrıscık'ın geleceği için umut verici bir adım olarak görülüyor ve ilçenin daha da gelişeceği ve yaşanabilir bir hale geleceği beklentilerini güçlendiriyor.

Bu haber BoluNet tarafından hazırlanmıştır. Daha fazla bilgi, derinlemesine analiz ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği