Kıbrıscık'ta Yıldızlar Keşfediliyor: Genç Yetenekler Sahaya Çıkıyor... BoluNet
222

Kıbrıscık'tan Şampiyonlar Çıkacak: Ödüllü Yetenek Taraması Başlıyor!

 

Kıbrıscık, sporda geleceğin yıldızlarını arıyor! İlçeyi, Bolu'yu ve ülkemizi uluslararası alanda temsil edecek potansiyel şampiyon adayları için Kıbrıscık Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından özel bir yetenek taraması ve spora yönlendirme projesi başlatıldı. Projede öğrencilerin yetenekleri test edilerek, spora ilk adımlarını atmaları için desteklenecekler.

 

Bu heyecan verici projede, öğrencilerin fiziksel ve teknik yetenekleri çeşitli testler ve ölçümlerle değerlendirilecek. Başarılı bulunan genç yeteneklere spor çantası gibi ödüller verilerek spora teşvik edilecekleri bir program düzenleniyor. Yetenek taramasıyla keşfedilecek sporcuların, Kıbrıscık'ın yanı sıra Türk sporuna da yeni soluklar getirmesi ve uluslararası arenada ülkemizi gururla temsil etmeleri hedefleniyor.

 

Kıbrıscık Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün açıklamasına göre, bu projeyle yetenekli çocuklarımızın üst düzey sporcular olarak yetişmeleri ve Kıbrıscık ile Türk sporuna katkı sağlamaları amaçlanmakta. "Dur durak bilmeden yeteneklerimizi keşfedeceğiz ve onları ay yıldızlı bayrağımızı uluslararası müsabakalarda başarıyla dalgalandıracak şekilde yetiştireceğiz." diyerek, geleceğe umutla bakılıyor.

 

Bu haber BoluNet tarafından hazırlanmıştır.
Daha fazla bilgi, derinlemesine analiz ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği