Kıbrıscık'ta Umut Tohumları Yeşeriyor: Gönüllü Gençler İle Çocuklar El Ele... BoluNet
222

 

Kıbrıscık'ta Geleceğin Işıkları: Üniversite Gönüllüleri ve Gençler Buluşması.

 

Bolu Gençlik Merkezi ve Kıbrıscık Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün ortak organizasyonuyla Kıbrıscıklı çocuklar, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Damla Topluluğu'nun gönüllü üniversite öğrencileriyle bir araya gelerek, eğitim ve sosyal faaliyetlerde buluştu.

 

Etkinlikte, ilkokuldan liseye kadar geniş bir yelpazede öğrenci buluştu. Üniversite öğrencileri tarafından düzenlenen sınıf içi etkinlikler, eğitsel oyunlar ve meslek tanıtımlarıyla Kıbrıscıklı gençlere yeni ufuklar açıldı. Ayrıca, Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'un anılması ve günümüz gençliğini yakından ilgilendiren teknoloji bağımlılığı gibi temel konular da ele alındı.

 

Mehmet Akif Ersoy Anıldı, Teknoloji Bağımlılığına Dikkat Çekildi

 

Bu özel günde, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un eserleri ve fikirleri anlatıldı, gençlere ilham verildi. Ayrıca, teknoloji bağımlılığının zararları konusunda bilinçlendirme çalışmaları yapılarak gençlerin bu konudaki farkındalıkları arttırıldı.

 

Kıbrıscıklı çocuklar ve gençler, üniversiteli gönüllülerle geçirdikleri verimli gün için Bolu Gençlik Merkezi'ne teşekkür etti. İlçede düzenlenen bu faaliyet, gençler arasında bilgi ve deneyim paylaşımını teşvik etmesiyle öne çıktı.

 

Bu haber BoluNet tarafından hazırlanmıştır. Daha fazla bilgi ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği