Kıbrıscık'ta Raketler Konuştu: Masa Tenisi Dostluk Turnuvası Final Heyecanı... BoluNet
222

Kıbrıscık'ta Masa Tenisi Rüzgarı: Dostluk Turnuvası Madalyaları Sahiplerini Buldu

 

Bolu'nun sakin ve yeşillikler içindeki ilçesi Kıbrıscık, masa tenisi tutkusunun adresi oldu. Eğlence ve rekabetin harmanlandığı “Masa Tenisi Dostluk Turnuvası”, finallerin oynandığı ikinci günüyle sportif bir şölene dönüştü. Turnuvanın büyük kategorisi, farklı kurum çalışanlarının kıyasıya mücadelelerine sahne olurken, yarışmacıların performansı izleyicileri heyecanlandırdı.

 

8 Şubat 2024 Perşembe günü, Kıbrıscık Kaymakamı A. Berkay DENİZ'in de şahit olduğu yarı final ve final mücadeleleri, ilçenin spor tarihine damga vurdu. Kaymakam Deniz, turnuvanın bitiminde, madalyaları kazanan ilçe sporcularına takdim etti. İlçenin gururu olan bu sporcular, ilçe halkının takdirini topladı.

 

Turnuvanın zirvesinde İdris Uruş yer alırken, Berat Hamamcıoğlu ikinci, Safa Şener ve Ersin Ercan ise üçüncülük kürsüsünü paylaştı. Bu başarılarıyla Kıbrıscık'ın spor tarihine adlarını altın harflerle yazdıran sporcular, geleceğin şampiyonları olarak gösteriliyor.

 

Turnuva, Kıbrıscık'ta sporun ve dostluğun bir arada geliştiğinin en güzel örneğini sergiledi. İlçenin her köşesinden seyircilerin akın ettiği ve kaymakamlık tarafından organize edilen turnuva, ilçe halkını bir araya getirerek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

 

Her sene geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl da unutulmaz anlara ev sahipliği yapan Masa Tenisi Dostluk Turnuvası, Kıbrıscık'ın sosyal yaşamında önemli bir yere sahip. Sporcularımızı tebrik eder, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği