Kıbrıscık'ta Kültürel Çınar: Piyano Açılışıyla Yeni Bir Sayfa... BoluNet
222

Kıbrıscık'ta Sanatın Yeni Adresi: Piyanonun Melodileri İlçeyi Sarıyor... 

Bolu'nun huzurlu ilçesi Kıbrıscık, yeni bir sanat dalgasının esintisini yaşamakta. İlçe Kaymakamı Sn. Ahmet Berkay DENİZ'in liderliğinde, eğitim ve sanatın buluştuğu anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Kıbrıscık Halk Eğitimi Merkezi'ne kazandırılan piyanonun açılışı, ilçenin sosyal ve kültürel yaşamına yeni bir soluk getirdi.

Kıbrıscık Milli Eğitim Müdürü İhsan Kazanç ve Halk Eğitimi Müdürü Hasan Ercan'ın da katkılarıyla düzenlenen törende, piyanonun kurdelesi, ilçe protokolünün yanı sıra iş insanları, siyasi parti temsilcileri, esnaf ve hayırseverlerin desteğiyle kesildi. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nden Doç. Dr. Mehriban ALİYEVA ve Öğretim Görevlisi Alper GÖRSEV'in performanslarıyla renklenen açılışta, sanatın birleştirici gücü tüm katılımcılara hissettirildi.

Kıbrıscık ilçesinde sanata ve müziğe verilen değer, piyanonun melodileriyle taçlandırıldı. Eğitimcilere ve sanatçılara yönelik teşekkürlerin paylaşıldığı bu etkinlik, ilçenin kültürel zenginliğinin bir yansıması oldu. Müdür Yardımcısı Mine EMEN ve değerli hocaların katkılarıyla Kıbrıscık'a kazandırılan piyano, ilçenin gelecek nesillerine sanatın ve müziğin ışığını taşıyacak bir armağan olarak hafızalarda yer etti.

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği