Kıbrıscık Kültür Sanat Festivali ve Köroğlu Zirve Yürüyüşü'ne Davetlisiniz!
222

Kıbrıscık, Kültür ve Sanatın Doğal İncisi Olmaya Devam Ediyor

İstanbul’un kaosundan, Ankara’nın hızlı temposundan ve İzmir’in sıcak atmosferinden kaçarak doğanın kucağına atılan bir davet sizleri bekliyor. Birbirinden değerli sanatçıların performansları, yöresel dans gösterileri, fotoğraf sergileri ve daha fazlası Kıbrıscık Kültür Sanat Festivali'nin renkli programında yerini aldı.

Daha önce hiç Kıbrıscık'ta bulunmadıysanız, bu festival sayesinde bu büyülü beldeye adım atmanın tam zamanı. Doğasıyla, insanıyla, tarih ve kültür mirasıyla Kıbrıscık, 30’uncu yılında bu güzel festivalle tüm Türkiye'ye kucak açıyor.

Festival, Kıbrıscık Belediyesi'nin öncülüğünde 29 ve 30 Temmuz 2023 tarihlerinde düzenleniyor. Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen’in ifade ettiği gibi festivalde yer alacak olan birçok sanatçı ve etkinlik, izleyicilerine unutulmaz bir deneyim sunmayı vaat ediyor. Fotoğraf sergileri, defileler, yöresel dans gösterileri ve daha pek çok sürpriz sizleri bekliyor.

Bu sene 30'uncusu düzenlenen Kıbrıscık Kültür Sanat Festivali ve Köroğlu Zirve Yürüyüşü, tüm halka açık olacak. Belediye Başkanı Emin Tekemen, tüm Türkiye'yi bu büyülü beldeye davet ediyor. Tekemen'in bu daveti, doğanın ve sanatın iç içe geçtiği bu nadide festivali kaçırmamak adına bir fırsat olarak değerlendirilebilir.

Festivalin geleneksel hale gelmiş bir diğer önemli etkinliği olan Köroğlu Zirve Yürüyüşü, doğaseverleri bir araya getirerek unutulmaz bir deneyim sunmayı vaat ediyor. Doğa ve sanatın bu eşsiz buluşmasını kaçırmak istemeyen herkesi Kıbrıscık’a, Kültür ve Sanat Festivali'ne bekliyoruz.

Her yıl daha da büyüyen ve gelişen bu festival, bu sene de Kıbrıscık'ın eşsiz doğasında, sanat ve kültür dolu iki gün geçirme fırsatı sunuyor. Bu festivali kaçırmamak için ajandalarınıza şimdiden not düşmeyi unutmayın. Kıbrıscık'ın doğası, tarihi ve kültürüyle bütünleşmiş bu eşsiz festivalde buluşmak dileğiyle...

Elif Demirci

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği