Kıbrıscık'ın Genç Yıldızları Parladı: 11 Madalya ile Zirvede!... BoluNet
222
GPT
BoluNet

 

 

Kıbrıscık Karate İlçenin Gururu Oldu

 

Kıbrıscık İlçesi, Okul Sporları Karate İl Şampiyonasında 11 Madalya ile Parladı

 

Kıbrıscık'ta yetişen karate sporcuları, ilçelerini Okul Sporları Karate İl Şampiyonasında gururla temsil ederek 11 madalya kazandı. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından sunulan ücretsiz karate kurslarına katılan ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, kısa sürede gösterdikleri olağanüstü performans ile dikkat çekti.

 

 

İlk Kez Sahneye Çıkan Sporcular, Başarıdan Başarıya Koştu

 

Bu yıl ilk defa şampiyonaya katılan Kıbrıscık'lı karateciler, 29 Aralık 2023 Cuma günü Bolu 17 Temmuz Spor Salonunda düzenlenen müsabakalarda, Bolu'nun diğer ilçelerinden gelen rakipleriyle kıyasıya mücadele etti. Katıldıkları kategorilerde altın, gümüş ve bronz madalyalar kazanan genç sporcular, ilçelerinin adını gururla duyurdu.

 

 

Altın Madalya Kazanan Genç Yıldızlar

 

Altın madalya kazanan sporcular arasında Minikler B Kata kategorisinde Yağmur Buğlem YILDIZ, Gençler Kata kategorisinde Yakup OFLAZ ve Küçükler B Kata kategorisinde Beren Su CAN yer aldı. Bu genç yetenekler, sergiledikleri üstün performans ve teknik beceri ile gelecek vaat ediyor.

 

 

Gümüş Madalyanın Parlayan Yüzleri

 

Gümüş madalyaya ulaşan sporcular ise Hakime Nur KAYA (Küçükler A Kata), Hazal SAADET (Küçükler B Kata) ve Zeynep Ece DALGIÇ (Minikler A Kata) oldu. Bu başarılı sporcular, ilçelerinin adını daha da yükseltti.

 

 

Bronz Madalyanın Sahipleri

 

Bronz madalya kazananlar arasında Zehra Ceren ERK, Berra KAYA, Zeynep ALTOK, İrem Su CAN ve Rabia Nur GONCA gibi genç yetenekler yer aldı. Bu sporcular, ilerleyen dönemlerde de başarılarıyla adından söz ettirecek gibi görünüyor.

 

 

Gelecek Vaat Eden Bir Takım

 

Kıbrıscık Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün destekleri ve antrenörlerin özverili çalışmaları sayesinde, bu genç sporcular ilçenin gururu haline geldi. Sporcuların bu başarısı, hem grup hem de ulusal müsabakalar için umut verici bir işaret olarak değerlendiriliyor.

 

Bu haber BoluNet tarafından hazırlanmıştır.
Daha fazla bilgi ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği